Emilia Szymańska 15 Napisano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2024 w dekretacja dokumentów dzień dobry, prośba o informacje, co ten komunikat oznacza ? wszystkie dokumenty mam zadekretowane ..... Link to postu
Kacper Panek 367 Napisano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2024 w dekretacja dokumentów Dzień dobry, temat był poruszany w wątku: Prawdopodobnie jeden z zaksięgowanych dokumentów został zmieniony. 1 Link to postu
Rozwiązanie Kacper Panek 367 Napisano 25 Stycznia 2024 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2024 w dekretacja dokumentów (edytowane) Dodam także, że w widoku Dekretacja dokumentów można aktywować kolumnę "NZ (Niezgodny ze źródłem)". Edytowane 25 Stycznia 2024 przez Kacper Panek Link to postu
MACIEJ BUĆKO 0 Napisano 22 Maja 2025 Udostępnij Napisano 22 Maja 2025 w dekretacja dokumentów Dzień dobry, co oznacza status zapisu niezgodny ze źródłem, o którym Pan wspomina i jakich sytuacji może dotyczyć? Nie wiem dlaczego niektóre zadekretowane dokumenty mają właśnie taki status (księgowanie jest ze skanów z portalu biura). Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 22 Maja 2025 Udostępnij Napisano 22 Maja 2025 w dekretacja dokumentów Niezgodny ze źródłem oznacza, że po stronie dostawcy dokumentów (Subiekta nexo) zmienił się dokument źródłowy, a tym samym jego obraz. W uproszczeniu, jeśli jest zadekretowany DD w programie księgowym a potem z Su/Gr przychodzi jego nowa treść (np. zmiana kategorii dokumentu) to otrzymuje taki status w księgowości. Link to postu
Polecane posty