Dariusz Nowak 228 Napisano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 18 godzin temu, Andrzej Kubik napisał: To ja też poproszę Przesłane. Link to postu
Radomił Ząbik 419 Napisano 1 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Chyba już pora, aby to ogólnie spatchować, chyba, że obawiacie się konsekwencji, dziwnych konfiguracji u klientów? Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" (edytowane) Problem był dawno temu, i dawno temu powstało zabezpieczenie. Robimy wyłącznie naprawy dla wystąpień na konkretnych danych. Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez Dariusz Nowak Link to postu
Tomasz Gąsiorek 0 Napisano 1 Października 2024 Udostępnij Napisano 1 Października 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" to ja też poproszę o rozwiązanie problemu. Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 1 Października 2024 Udostępnij Napisano 1 Października 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 3 godziny temu, Tomasz Gąsiorek napisał: to ja też poproszę o rozwiązanie problemu. Przesłane. Link to postu
Tomasz Gąsiorek 0 Napisano 2 Października 2024 Udostępnij Napisano 2 Października 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" (edytowane) 23 godziny temu, Dariusz Nowak napisał: Przesłane. czyli mam sam grzebać w bazie danych? Edytowane 2 Października 2024 przez Tomasz Gąsiorek Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 2 Października 2024 Udostępnij Napisano 2 Października 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Tak jak pisałem w prywatnej wiadomości, w razie problemów z analizą bazy danych proszę o kontakt z lokalnym serwisantem. Link to postu
RG Concept 5 Napisano 11 Października 2024 Udostępnij Napisano 11 Października 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Ten sam problem "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta." Proszę więc o wiadomość PRIV Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 14 Października 2024 Udostępnij Napisano 14 Października 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" W dniu 11.10.2024 o 15:02, RG Concept napisał: Ten sam problem "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta." Proszę więc o wiadomość PRIV Przesłane. Link to postu
Patryk Skibiński 49 Napisano 5 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, Proszę o instrukcję Link to postu
Kacper Panek 447 Napisano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2024 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Wojciech Łozdowski 57 Napisano 16 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" (edytowane) I mnie się trafił klient z tym samym problemem, zatem poproszę o rozwiązanie na priv. temat wyszedł przy okazji dodawania nowej kasy i potrzeby jej dopisania w oddziale, którego nie da się obecnie poprawić. Edytowane 16 Stycznia 2025 przez Wojciech Łozdowski literówka Link to postu
Kacper Panek 447 Napisano 17 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Łukasz Gałan 0 Napisano 10 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, też mam z tym problem, prosiłbym o instrukcję Link to postu
Kacper Panek 447 Napisano 10 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Grzegorz Wilk 2 Napisano 11 Marca 2025 Udostępnij Napisano 11 Marca 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Też proszę o przesłanie instrukcji Link to postu
Kacper Panek 447 Napisano 12 Marca 2025 Udostępnij Napisano 12 Marca 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Agnieszka Senftleben 7 Napisano 13 Marca 2025 Udostępnij Napisano 13 Marca 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry ja również proszę o przesłanie intstrukcji Link to postu
Agnieszka Senftleben 7 Napisano 13 Marca 2025 Udostępnij Napisano 13 Marca 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry ja również proszę o przesłanie intstrukcji Link to postu
Kacper Panek 447 Napisano 14 Marca 2025 Udostępnij Napisano 14 Marca 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Patryk Skibiński 49 Napisano 14 Marca 2025 Udostępnij Napisano 14 Marca 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" @Kacper Panek skoro macie tyle tych zgłoszeń to nie lepiej popracować nad możliwością usunięcia tego błędu? 2 Link to postu
Błażej Szolak 113 Napisano 14 Marca 2025 Udostępnij Napisano 14 Marca 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" 4 godziny temu, Patryk Skibiński napisał: skoro macie tyle tych zgłoszeń to nie lepiej popracować nad możliwością usunięcia tego błędu? Przecież było to już wytłumaczone. W dniu 2.08.2024 o 07:46, Dariusz Nowak napisał: Problem był dawno temu, i dawno temu powstało zabezpieczenie. Robimy wyłącznie naprawy dla wystąpień na konkretnych danych. 1 Link to postu
R2 D2 2 Napisano 31 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Poproszę o informację jak naprawić ten problem. Przy próbie dodania stanowiska kasowego do Oddziału, otrzymuję identyczny błąd. Link to postu
Kacper Panek 447 Napisano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Vadim Kosten 0 Napisano 17 Października 2025 Udostępnij Napisano 17 Października 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, również poproszę o przesłanie instrukcji jak naprawić ten problem. Link to postu
Polecane posty