Filip Dyszkiewicz 73 Napisano 17 Października 2025 Udostępnij Napisano 17 Października 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Karol Chmielewski 0 Napisano 1 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Odświeżam temat - również mam błąd przy próbie zmiany adresu firmy. Proszę o instrukcję naprawy. Link to postu
Filip Dyszkiewicz 73 Napisano 1 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2025 w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomość prywatną. Link to postu
Barbara Grolik 0 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, poproszę również o podanie rozwiązania. Też mam taki problem u klienta. Z góry dziękuje. Link to postu
Barbara Grolik 0 Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Mogę prosić o instrukcję? Link to postu
Piotr Szorc 0 Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, Ja także mam błąd przy próbie zmiany adresu firmy. Proszę o instrukcję naprawy. Link to postu
ATISOFT ATISOFT 3 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, mam ten sam błąd u klientki. Mogę prosić o rozwiązanie? Faktury do KSEF trzeba wysłać :). Link to postu
Marcin Gramza 0 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, również proszę o przesłanie instrukcji, jak naprawić ten problem. Z góry dziękuję. Link to postu
Piotr Szorc 0 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" W moim przypadku wystarczyło zgłosić to przez formularz kontaktowy z wysłaniem bazy danych - Insert naprawił problem ~10min, więc polecam tam się udać. https://www.insert.com.pl/dla_uzytkownikow/formularz_kontaktowy.html Link to postu
Paweł Sławiński 3 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" W dniu 15.02.2024 o 10:45, Dariusz Nowak napisał: Wysłałem informacje w wiadomości prywatnej. Ja też poproszę prywatnie na taką wiadomość pytanie jest teraz takie które mi się nasuwa dlaczego to nie może być oficjalnie opublikowane? Link to postu
Marek Tokarski 0 Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Jeśli jeszcze jest możliwość to również poproszę o podesłanie rozwiązania tego problemu. W niektórych firmach błąd nadal występuje: Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta Będę wdzięczny za pomoc. Link to postu
Edyta Leis 0 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, również mam ten problem. Mogę prosić o ścieżkę jego rozwiązania? Link to postu
Kacper Panek 447 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca w Błąd "Moja firma nie może być ustawiona jako centrala klienta" Dzień dobry, przesłałem wiadomości prywatne. 1 Link to postu
Polecane posty