Dariusz Bachurski 38 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów (edytowane) 10 minut temu, Bartosz Rosa napisał: Pierwszy post zaktualizowany. Przydałoby się jednak bardziej szczegółowa informacja co w jakiej wersji będzie dodane wg Waszych planów dodane/obsłużone jako orientacja dla zainteresowanych tematem. Ja byłem święcie przekonany że w wersji 52 będzie automatyczne generowanie zmian dla cen, ale już wiem że byłem w błędzie jak dopytałem w innym poście. To pozwoli ew. we własnym zakresie przygotować sobie pomocne rozwiązanie (zestawienie, czy jakaś apka), bo perspektywa np czekania na 2 wersje (jakieś pół roku), nie pozwala na bezczynność jak się już Sello NX używa serio i danej funkcji bardzo brakuje... Może dodatkowa kolumna z przewidywaną wersją w której ta funcjonalność ma szansę być uwzgllędniona? Oczywiście w poście jasny komentarz że to informacja wstępna, aby nikt 'nie podał do sądu' za niespełnione obietnice 😉 Edytowane 28 Października przez Dariusz Bachurski Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 92 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów (edytowane) 9 minut temu, Dariusz Bachurski napisał: Przydałoby się jednak bardziej szczegółowa informacja co w jakiej wersji będzie dodane wg Waszych planów dodane/obsłużone jako orientacja dla zainteresowanych tematem. Moim zdaniem to jest niemożliwe fizycznie do wykonania. Panowie z InsERTu wielokrotnie wspominali na forum, aby nie brać ich dat/przewidywań jako pewnie odpowiedzi, bo inna funkcja może zając więcej czasu/coś "krytycznego" wypadnie/temat wymaga dłuższego przemyślenia, itp. itd. Już widzę, jak będzie kolumna "Prawdopodobna wersja", wpisana dla jakiejś funkcji na przykład wersja 53, funkcja nie wyjdzie finalnie w wersji 53 z jakiegokolwiek powodu i ludzie wyciągną pochodnie i widły na forum "nO bO pRzEcIeŻ bYłO w TaBelCe". 😱 10 minut temu, Dariusz Bachurski napisał: Oczywiście w poście jasny komentarz że to informacja wstępna, aby nikt 'nie podał do sądu' za niespełnione obietnice 😉 Ludzie nie czytają takich rzeczy, naprawdę. Wiem z własnego doświadczenia. Edytowane 28 Października przez Błażej Szolak Dopowiedzenie. Cytuj Link to postu
Dariusz Bachurski 38 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów Cytat Moim zdaniem to jest niemożliwe fizycznie do wykonania. Panowie z InsERTu wielokrotnie wspominali na forum, aby nie brać ich dat/przewidywań jako pewnie odpowiedzi, bo inna funkcja może zając więcej czasu/coś "krytycznego" wypadnie/temat wymaga dłuższego przemyślenia, itp. itd. W Insercie są też fajne Panie, które też często mają dużo do powiedzenia 🙂 Ja wychodzę z założenia, że od nadmiaru informacji nikt nie umarł, a rozsądnym takie informacje pomogą w podjęciu dalszych działań. A ci co nie doczytali i tak znajdą sobie jakiś powód do narzekania... 2 Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 92 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów 1 minutę temu, Dariusz Bachurski napisał: W Insercie są też fajne Panie, które też często mają dużo do powiedzenia 🙂 Oczywiście, przecież bym tego nie zanegował. Nawiązywałem głównie do odpowiedzi Pana Bartosza i Pana Daniela nawiązujące do hierarchii wersji z innych wątków. 4 minuty temu, Dariusz Bachurski napisał: Ja wychodzę z założenia, że od nadmiaru informacji nikt nie umarł, a rozsądnym takie informacje pomogą w podjęciu dalszych działań. W pełni się zgadzam, ale patrząc jeszcze bardziej realnie na zachowania ludzi... 6 minut temu, Dariusz Bachurski napisał: A ci co nie doczytali i tak znajdą sobie jakiś powód do narzekania... ...to niektórzy z nich mogą niestety pójść o krok dalej i stworzyć niepotrzebne problemy. No, ale co my tam wiemy, niech zarząd wyższy zabierze tutaj głos. (👉゚ヮ゚)👉 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 920 Napisano 28 Października Autor Udostępnij Napisano 28 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów 36 minut temu, Dariusz Bachurski napisał: Przydałoby się jednak bardziej szczegółowa informacja co w jakiej wersji będzie dodane wg Waszych planów dodane/obsłużone jako orientacja dla zainteresowanych tematem Wiem, zgadzam się, zobaczę co się da zrobić . 36 minut temu, Dariusz Bachurski napisał: Ja byłem święcie przekonany że w wersji 52 będzie automatyczne generowanie zmian dla cen, Ja również. Niestety przeciągnęły się prace nad tagami. Natomiast obecnie pracujemy nad zmianami w cenach w ofertach w związku z obsłużeniem serwisów zagranicznych w Allegrom i w sumie przy okazji w okolicy cen jest dużo zmian, które również planowane nie były. 41 minut temu, Dariusz Bachurski napisał: To pozwoli ew. we własnym zakresie przygotować sobie pomocne rozwiązanie (zestawienie, czy jakaś apka), bo perspektywa np czekania na 2 wersje (jakieś pół roku), nie pozwala na bezczynność jak się już Sello NX używa serio i danej funkcji bardzo brakuje... Zgadza się. Dzisiaj nawet zastanawiałem się nad jakimś rozwiązaniem forumowym ułatwiającym kontakt użytkowników z partnerami piszącymi rozwiązania sferyczne, zwłaszcza w takich momentach, gdzie wiemy, że coś pojawi się nieprędko i byliby chętni na takie tymczasowe rozwiązanie realizowane przez Partnera. Pytanie, czy takie coś by było interesujące/przydatne dla użytkowników i partnerów? 57 minut temu, Błażej Szolak napisał: Już widzę, jak będzie kolumna "Prawdopodobna wersja", takiej kolumny raczej nie będzie, jeśli już to - w kolejnym odcinku , czyli to co aktualnie wałkujemy na tapecie. 2 Cytuj Link to postu
Popularny post. Tomek Mazur 168 Napisano 29 Października Popularny post. Udostępnij Napisano 29 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów W dniu 28.10.2024 o 12:35, Dariusz Bachurski napisał: W Insercie są też fajne Panie Jakieś zdjęcia albo linki do profilów FB/Insta? Kolega pyta... 3 Cytuj Link to postu
Tomasz Kosak 2 Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów Jak obecnie wygląda sytuacja z integracją z Erli? Jakieś wieści? Jakieś terminy? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 920 Napisano 30 Października Autor Udostępnij Napisano 30 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów Na dole forum jest kilka socjali insertowych . Ale wyłowić te panie spośród stockowych kolega musi już we własnym zakresie . 1 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 920 Napisano 30 Października Autor Udostępnij Napisano 30 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów 47 minut temu, Tomasz Kosak napisał: Jak obecnie wygląda sytuacja z integracją z Erli? Jakieś wieści? Jakieś terminy? Cytuj Link to postu
Tomasz Kosak 2 Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów Zwykłe Sello też czy tylko NX? Cytuj Link to postu
Popularny post. Rafał Stępień 32 Napisano 30 Października Popularny post. Udostępnij Napisano 30 Października w Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów Tylko Sello NX, Sello (1) nie będzie rozwijane, tylko podtrzymywane przy życiu. 4 Cytuj Link to postu
Polecane posty