Skocz do zawartości

Sello NX vs Sello 1 - porównanie aktualnych możliwości programów

Polecane posty

Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 55.0.0.8230. Fragment listy zmian:

• Automatyczna zmiana cen w serwisach internetowych

Dodano automat systemowy umożliwiający automatyczną zmianę cen w ofertach z serwisów internetowych, po wystąpieniu zmiany ceny w cenniku podłączonym do oferty.

• Dodano możliwość edycji cennika ofert dla ofert wysłanych do serwisu.

• Listy wysyłkowe

Dodano nowy moduł w postaci zakładki w zamówieniach wysyłkowych. Moduł pozwala lepiej zorganizować wysyłane zamówienia (paczki) oraz dostarcza funkcje związane z zamawianiem podjazdu kuriera.

Ja tylko nieśmiało zaznaczę, że są tu też użytkownicy ShopGolda 😉 Ja wprawdzie mam integrację, więc mi się nie spieszy, ale podpinam się do tego, co inni napisali, czyli:

W dniu 1.04.2025 o 09:49, Tomek Mazur napisał:

No mnie cały czas trzymają przy starym Sello dwie funkcjonalności:

1. Podpinanie wiadomości.

2. Import zamówień z SGT (lub integracja ze sklepem).

Czy wiadomo mniej więcej, kiedy będzie wersja v56 ? Żeby się przesiąść z Sello1 na NX to trzeba zaplanować jakiś urlop chyba 😁 Bezboleśnie to nie pójdzie.

• Lubię to 1

Tutaj przydałoby się przynajmniej 2 nowe integracje ze sklepami na każdą kolejną wersję - oczywiście wariant podstawowy czyli import zamówień, bo w tempie 1 co jakiś czas to zbyt wielu użytkowników sello nx nie przekona. Ja z niecierpliwością poczekam na zaciąganie ZK z GT spodziewane w v56 🙂

19 minut temu, Dariusz Bachurski napisał:

Tutaj przydałoby się przynajmniej 2 nowe integracje ze sklepami na każdą kolejną wersję - oczywiście wariant podstawowy czyli import zamówień, bo w tempie 1 co jakiś czas to zbyt wielu użytkowników sello nx nie przekona

Bierzemy rozpęd ;). Ale jeszcze póki co dociągamy braki. 

19 minut temu, Dariusz Bachurski napisał:

Ja z niecierpliwością poczekam na zaciąganie ZK z GT spodziewane w v56 🙂

Robi się :). "Jutro" podrzucę temat z cyklu #konsultacje_SelloNX w sprawie importowania ZK.

• Lubię to 1