Adrian Teresiński 2 Napisano 21 Maja 2024 Udostępnij Napisano 21 Maja 2024 w Etykiety na wielopaki Przy wystawianiu listów przewozowych, system robi każdą paczkę osobno. Przy wystawianiu np. webtucker inpost robi paczki 1 z 3, 2 z 3 i 3 z 3, czy można jakoś to usprawnić? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 561 Napisano 22 Maja 2024 Udostępnij Napisano 22 Maja 2024 w Etykiety na wielopaki Obecnie wielopaki nie są jeszcze obsługiwane. Mamy to w planach ale jeszcze nie jestem w stanie podać terminu realizacji. Cytuj Link to postu
Rafal Szybiak 4 Napisano 24 Marca 2025 Udostępnij Napisano 24 Marca 2025 w Etykiety na wielopaki Dzień dobry, Miałem pisać o tym samym, ale wygrzebałem ten post. Czy jest coś wiadome, kiedy zostanie to wdrożone? 1 Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 227 Napisano 24 Marca 2025 Udostępnij Napisano 24 Marca 2025 w Etykiety na wielopaki 1 godzinę temu, Rafal Szybiak napisał: Dzień dobry, Miałem pisać o tym samym, ale wygrzebałem ten post. Czy jest coś wiadome, kiedy zostanie to wdrożone? Jeszcze nie, ale mamy zapisane do realizacji, działamy priorytetami po kolei 2 Cytuj Link to postu
centrumstali com 92 Napisano 10 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2025 w Etykiety na wielopaki W dniu 24.03.2025 o 15:13, Daniel Salamucha napisał: Jeszcze nie, ale mamy zapisane do realizacji, działamy priorytetami po kolei Na jakim etapie są prace związane z wielopakami? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 561 Napisano 10 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2025 w Etykiety na wielopaki Czekają w kolejce. Cytuj Link to postu
Polecane posty