Mirosława Pyłypowska 0 Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja w Hyperlink w szansie sprzedaży Dzień dobry, czy jest możliwość ustawienia hyperlinka z jakiegoś miejsca w szansie sprzedaży (np nazwa) - nalepiej tak, aby był widoczny i aktywny w sekcji szczegóły? Link to postu
Daniel Kozłowski 1 244 Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja w Hyperlink w szansie sprzedaży Tak, można poprzez modyfikację wzorca wydruku poza programem (Wzorce wydruków->F1). Link to postu
Mirosława Pyłypowska 0 Napisano 28 Maja Autor Udostępnij Napisano 28 Maja w Hyperlink w szansie sprzedaży Chodzi o link na poziomie aplikacji, czyli gdy wyświetlam szansę sprzedaży mam link do określonego folderu. Np nazwa szansy sprzedaży lub inne z pól mogę zdefiniować jako hyperlink. Link to postu
Dariusz Nowak 210 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja w Hyperlink w szansie sprzedaży Obawiam się, że nie ma takiej możliwości. Zachęcam do kontaktu z lokalnym serwisantem, może mają rozwiązanie, które spełniłoby Pana potrzeby. Link to postu
Daniel Kozłowski 1 244 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja w Hyperlink w szansie sprzedaży 21 godzin temu, Mirosława Pyłypowska napisał: Chodzi o link na poziomie aplikacji, czyli gdy wyświetlam szansę sprzedaży mam link do określonego folderu. W linii GT nie można ingerować w interfejs użytkownika programu, takie możliwości daje dopiero linia Navireo oraz nexo PRO. Można natomiast ingerować we wspomniane wzorce wydruków oraz podglądy dokumentów F9 (realizowaliśmy modyfikacje podglądów, gdzie były dodawane linki do folderów, plików na dysku). Link to postu
Polecane posty