Damian Szmal 0 Napisano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2024 w DHL Intergracja z sello Witam Nie możemy zintegrować DHL z selo nie ma wtyczki - czy ktos jest w stanie podpowiedzieć jak najlepiej jest to skonfigurowac - gdyż teraz musimy wszystko robić ręcznie. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 100 Napisano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2024 w DHL Intergracja z sello Teraz, Damian Szmal napisał: Witam Nie możemy zintegrować DHL z selo nie ma wtyczki - czy ktos jest w stanie podpowiedzieć jak najlepiej jest to skonfigurowac - gdyż teraz musimy wszystko robić ręcznie. Sello (1) czy NX? Jedynka nie ma i nie będzie miała, NX wraz w wersją 51 czyli lada moment (możliwe, że nawet już w kolejny poniedziałek). Cytuj Link to postu
Damian Szmal 0 Napisano 13 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2024 w DHL Intergracja z sello Sello normalnie nie NX z najnowsza aktualizacja - ale to wogole nie bedzie?? Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 100 Napisano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2024 w DHL Intergracja z sello (edytowane) 3 minuty temu, Damian Szmal napisał: Sello normalnie nie NX z najnowsza aktualizacja - ale to wogole nie bedzie?? No nie, Sello (1) będzie otrzymywało tylko wymagane poprawki do swojego funkcjonowania w obecnej formie, ale też nie do końca świata Zachęcamy do przejścia na NX, tak jak mówiłem DHL wchodzi lada chwila i będzie można nadawać paczki, nawet w usłudze International. Edytowane 13 Czerwca 2024 przez Daniel Salamucha Cytuj Link to postu
Damian Szmal 0 Napisano 13 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2024 w DHL Intergracja z sello A da sie konfigurowac sello nx ze starym sello idzialac razem cy 1 trzeba wylaczyc aby dzialal drugi - gdyz musimy wszystkie ustawienia przekopiowac ze starej wersji Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 081 Napisano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2024 w DHL Intergracja z sello Jedyna przeszkoda którą widzę, bo mam sello1 i NX z tym samym kontem allegro, że w starym sello muszę usuwać ZK żeby się nie dublowały w GT. Ale mam drugie konto w Sello 1 i nie mogę całkiem wyłączyć... Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 100 Napisano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2024 w DHL Intergracja z sello Na tę chwilę nie ma sposobu na szybkie przerzucenie danych z 1 na NX - to są dwie osobne i różne bazy danych. Różnica jest też w licencjonowaniu w S1 (jedno konto integracji), a SNX (jedno stanowisko i wiele kont integracji). Cytuj Link to postu
Polecane posty