Ilona Wegner 0 Napisano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2024 w Import plików JPK_VAT; JPK_WB przeszłam z rewizora GT na rewizora Nexo. Proszę o informację gdzie w rewizorze nexo jest funkcja "importuj" taka jak w rewizorze gt: muszę wysłać posiadany plik JPK_WB wyeksportwany z GT ( nie mam już abonamentu i ta funkcja już w nim nie działa)za okres poprzedni. Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2024 w Import plików JPK_VAT; JPK_WB Proszę w programie kliknąć Dodaj -> Zbiór plików i po wpisaniu Nazwy, w kolejnym kroku wybrać Importuj pliki. Link to postu
Ilona Wegner 0 Napisano 28 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2024 w Import plików JPK_VAT; JPK_WB tylko nie wiem w którym miejscu programu rewizor nexo: czy w jakim module? Link to postu
Rozwiązanie Dariusz Nowak 228 Napisano 28 Czerwca 2024 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2024 w Import plików JPK_VAT; JPK_WB Na zakładce E-kontrole. Jeżeli nie widzi Pani tej zakładki, proszę rozwinąć Więcej i zaznaczyć ją. Link to postu
Ilona Wegner 0 Napisano 29 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2024 w Import plików JPK_VAT; JPK_WB niby tam byłam a nie widziałam... bardzo dziekuję Link to postu
Polecane posty