Andih . 8 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca w Usuniecie wadliwego towaru (edytowane) Jedna pozycja towaru, która nigdy nie została sprzedana w danej ofercie wyświetla stale błędy powiązania. Zakończyłem ją i wystawiłem nową, która jest poprawna i aktywna na Allegro. Tą starą chcę usunąć lub chociaż żeby nie wyświetlała błędów z powiązaniem Allegro - co można zrobić? - Usunąć się nie da, po czyszczeniu i tak po chwili błąd powiązania wyświetla się na czerwono. Podany EAN (GTIN) jest niepoprawny. Podaj EAN (GTIN), który istnieje w bazie GS1. Edytowane 9 Lipca przez Andih . Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca w Usuniecie wadliwego towaru Proszę podesłać zrzut ekranu, na którym widać ten problem oraz całą treść błędu. Cytuj Link to postu
Polecane posty