Bożena Jakubowska 1 Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca w zasiłek chorobowy od lipca 2024 Już mam na karcie zasiłkowej lipiec 2024 , jednak nie jest podniesiony do minimalnej od lipca Link to postu
Barbara Dołżycka-Biłos 1 Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca w zasiłek chorobowy od lipca 2024 Czy w definicji wypłaty ma Pani zaznaczone "Uzupełnienie do płacy minimalnej"? Link to postu
Bożena Jakubowska 1 Napisano 12 Lipca Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca w zasiłek chorobowy od lipca 2024 Ten punkt definicji mam zaznaczony od początku. Link to postu
Bożena Jakubowska 1 Napisano 12 Lipca Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca w zasiłek chorobowy od lipca 2024 Tak wyglada karta zasiłkowa u jednej osoby . Nawet w poprzednich miesiacach nie wyrownuje do minimalnej stawki chorobowej. Zaznaczam , Ze tylko u tej jednej osoby , u pozostałych liczy prawidłowo. Co jest zaznaczone gdzies czego ja nie widze ? Wczesniej zajmowała sie tym inna osoba . Proszę o pomoc Link to postu
Kacper Panek 228 Napisano 26 Lipca Udostępnij Napisano 26 Lipca w zasiłek chorobowy od lipca 2024 Dzień dobry, proszę o zrzut ekranu Umowy o pracę tego pracownika, z zakładki Inne. Link to postu
Polecane posty