MARCIN e-kupowanie.pl 1 083 Napisano 11 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: BŁĄD Pobieranie etykiety paczki do zamówienia 'bbe3bXXXXXXXXXXXXXXXXXX65df6fd' z konta 'XXXXXXXXXXX' integracji 'Wysyłam z Allegro': Serwis Allegro zwrócił błąd: Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: Identyfikator paczki: d67aXXXXXXXXXXXXXXXXXXedeb DOSTAWA ALLEGRO... ...wydrukowało etykietę bez problemu... Może numer (spacja?) na początku w ulicy jest problemem? Cytuj Link to postu
Szef 01 5 Napisano 11 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: mialem dzis podobnie ulica 3 maja i blad, zmienilem na 3-go maja i poszlo, wydaje sie ze tutaj zmiana na 23-marca powinno rozwiazac problem, jednak to blad po stronie sello jak nic. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 106 Napisano 11 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: Tak, jest mały problem z adresami, dlatego trzeba je poprawiać w pewnych scenariuszach do skutku. Oczywiście mamy to zaplanowane do poprawy w najbliższym czasie, tzn. 1-2 wersje (mam nadzieje ) Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 083 Napisano 11 Lipca 2024 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: 40 minut temu, Daniel Salamucha napisał: Tak, jest mały problem z adresami, dlatego trzeba je poprawiać w pewnych scenariuszach do skutku. Oczywiście mamy to zaplanowane do poprawy w najbliższym czasie, tzn. 1-2 wersje (mam nadzieje ) Jak poprawić ten konkretnie adres punktu? Chyba nie znalazłem opcji edycji... 1-2 wersje to w 2025? Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 083 Napisano 11 Lipca 2024 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: 43 minuty temu, Daniel Salamucha napisał: Tak, jest mały problem z adresami, dlatego trzeba je poprawiać w pewnych scenariuszach do skutku. Oczywiście mamy to zaplanowane do poprawy w najbliższym czasie, tzn. 1-2 wersje (mam nadzieje ) A z paczkomatem ten błąd znacie? Nie da się zapisać po uzupełnieniu masy... W asorytmencie jest podany 1 kg Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 106 Napisano 11 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: Godzinę temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: Jak poprawić ten konkretnie adres punktu? Chyba nie znalazłem opcji edycji... 1-2 wersje to w 2025? Adres odbiorcy, nie punktu. Jak jedna wersja to w październik, jak dwie to około stycznia - nam też zależy, żeby to poprawić Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 106 Napisano 11 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: (edytowane) Godzinę temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: A z paczkomatem ten błąd znacie? Nie da się zapisać po uzupełnieniu masy... W asorytmencie jest podany 1 kg Szczerze to nie, a po ponownym zapisaniu masy to samo się dzieje i jest ciągle z tym problem? jeżeli nie zawsze można też wyłączyć tutaj: Edytowane 11 Lipca 2024 przez Daniel Salamucha Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 083 Napisano 11 Lipca 2024 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: 16 minut temu, Daniel Salamucha napisał: Szczerze to nie, a po ponownym zapisaniu masy to samo się dzieje i jest ciągle z tym problem? jeżeli nie zawsze można też wyłączyć tutaj: Po wpisaniu masy w EZ nie dało się zapisać zamówienia, ciągle był błąd masy. Jak pokazałem na screenie, masa wpisana a nexo nie pozwala napisać. Wcześniej inpost informował: Pobieranie etykiety paczki do zamówienia '60e0xxxxxxxxxxxx226f' z konta 'xxxx' integracji 'InPost': Serwis InPost zwrócił błąd: Błąd > paczki[0] > 0 > waga[0] > ilość: za mała Identyfikator paczki: e472xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxdbf8db Inne paczki przeszły. W tej jedyne co zmieniłem, to wcześniej jej nie spakowałem, zrobiłem to dopiero jak Sello zapytało... PS1 też ma ostrzegaj, ale rozumiem, że to nie znaczy blokuj? PS2 23 minuty temu, Daniel Salamucha napisał: Adres odbiorcy, nie punktu. A, no tak. Jakoś nie skojarzyłem, że chodzi o klienta, bo i tak tam nie jest doręczane... Myślisz, że trzeba było wyedytować jego adres? czy problemem są cyfry i spacja na początku? jeśli tak to może tam muszę dodać np. _ zamiast ? PS3 25 minut temu, Daniel Salamucha napisał: Jak jedna wersja to w październik, jak dwie to około stycznia - nam też zależy, żeby to poprawić W mojej odpowiedzi przeważył mój realizm czy tam pragmatyzm... 😁 Oczywiście wiem, że działacie, całkiem nieźle, ale dzisiaj nawet w kolejce w sklepie (czasem między paletami) ciężko o cierpliwość... Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 106 Napisano 12 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2024 w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: 18 godzin temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: PS1 też ma ostrzegaj, ale rozumiem, że to nie znaczy blokuj? tylko ostrzeżenie 18 godzin temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: PS2 19 godzin temu, Daniel Salamucha napisał: Adres odbiorcy, nie punktu. A, no tak. Jakoś nie skojarzyłem, że chodzi o klienta, bo i tak tam nie jest doręczane... Myślisz, że trzeba było wyedytować jego adres? czy problemem są cyfry i spacja na początku? jeśli tak to może tam muszę dodać np. _ zamiast ? czasami w złe wiersze się przebija adres i kurier nie odnajduje adresu w bazie, Kolega wyżej dobrą propozycję wskazał. 18 godzin temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: PS3 19 godzin temu, Daniel Salamucha napisał: Jak jedna wersja to w październik, jak dwie to około stycznia - nam też zależy, żeby to poprawić W mojej odpowiedzi przeważył mój realizm czy tam pragmatyzm... 😁 Oczywiście wiem, że działacie, całkiem nieźle, ale dzisiaj nawet w kolejce w sklepie (czasem między paletami) ciężko o cierpliwość... Dziękujemy, staramy się ile się da, no i takie czasy mało cierpliwe... Cytuj Link to postu
Infobot nexo 203 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca w [Sello 51.0.2] Pole nie może być puste (input.receiver.street): Invalid value: Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 55.0.0.8230. Fragment listy zmian: Poprawiono treść ostrzeżenia o brakującej masie. Cytuj Link to postu
Polecane posty