Przemysław Bojczuk 0 Napisano 26 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2024 w Korekta do paragonu i rekompensata Cześć, podpowiedzcie jak to zrobić. Sprzedałem towar za 2000zł, schodzi z niego farba więc przyznałem rekompensatę w wysokości 1000zł. Chcę zrobić korektę paragonu ale nie chcę, żeby towar trafił z powrotem na magazyn. Nie da się też zmienić ceny. Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 26 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2024 w Korekta do paragonu i rekompensata Temat był poruszany na forum. Zachęcam do korzystania z opcji: Szukaj: Link to postu
Przemysław Bojczuk 0 Napisano 26 Lipca 2024 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2024 w Korekta do paragonu i rekompensata Czytałem te wątki... Opisane w nich korekty dotyczą zwrotu towaru i pomniejszenie kwoty zwrotu. Ja chce pomniejszyć tylko kwotę ale nie przyjmować produktu z powrotem na magazyn. Link to postu
Rozwiązanie Dariusz Nowak 228 Napisano 26 Lipca 2024 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2024 w Korekta do paragonu i rekompensata Korzystając z przedstawionego w tamtym wątku opisu, może Pan to zrobić: Link to postu
Polecane posty