Jakub Lewandowski 1 Napisano 27 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2024 w Problem z generowaniem etykiet Mam problem z generowaniem etykiet : Jeśli chodzi o DPD, generuje etykiety ale drukują się miniaturce (używam zgodnie z zaleceniami Adobe Reader z ustawieniem domyślnej drukarki etykiet) jedyna opcja to zapisać na dysku, otworzyć w innej przeglądarce pdf i wydrukować, w takiej samej procedurze generuje etykiety InPosta i nie ma problemu W przypadku OneBox oraz DHL (gdy generuje listy bezpośrednio z poziomu przeglądarki nie ma problemu) Pobieranie etykiety paczki do zamówienia '6bb***** z konta '**** integracji 'Wysyłam z Allegro': Wystąpił błąd walidacji adresu w systemie zewnętrznego przewoźnika: Błąd w danych adresowych nadawcy: Wartość w polu Nazwa jest za długa (maksymalna liczba znaków to 60). () Identyfikator paczki: 95e**** Dostawcy paczek Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 048 Napisano 29 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2024 w Problem z generowaniem etykiet Proszę podesłać zrzut ekranu konfiguracji sposobu dostawy dla DHL (zamazać dane wrażliwe). Co do błędu, to jest opisany problem: W dniu 28.07.2024 o 01:35, Jakub Lewandowski napisał: Wartość w polu Nazwa jest za długa (maksymalna liczba znaków to 60 Proszę sprawdzić długość i skrócić nazwę nadawcy przekazywaną do kuriera w sposobie dostawy. Cytuj Link to postu
Jakub Lewandowski 1 Napisano 13 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2024 w Problem z generowaniem etykiet Zgadza się, mój błąd, poprawiłem i wszystko działa. Dziękuje ! 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty