Tomasz Gierczyński 0 Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca w Temat wiadomości e-mail 1.) W zleceniu do dostawcy ZL chciałbym w szablonie wiadomości, żeby system przepisałam do tematu pole "odbiorca". Ktoś podpowie jak to zrobić? 2.) Do zamówień ZK podpinamy załączniku, następnie za pomocą "Zamów u dostawcy" tworzymy zlecenia ZL, czy jest opcja, żeby załączniki z ZK były przekazywane do ZL czy trzeba to robić ręcznie? Link to postu
Kacper Panek 227 Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca w Temat wiadomości e-mail Dzień dobry, autoteksty dostępne w Temacie szablonu wiadomości widoczne są po kliknięciu przycisku ≡: Odnośnie drugiego pytania, jak rozumiem chodzi o przenoszenie załączników z dokumentu ZK na dokument ZD? Link to postu
Tomasz Gierczyński 0 Napisano 30 Lipca Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca w Temat wiadomości e-mail Dzień dobry, co do autotekstu to nie bardzo wiem, który odpowiada za Odbiorcę (Konkretnie odbiorcę na ZD, gdy generujemy je z ZK, nie dostawce). Odnośnie przenoszenia załączników, to tak. Moje pytanie dotyczyło przenoszenie załączników ZK na ZD. Link to postu
Kacper Panek 227 Napisano 31 Lipca Udostępnij Napisano 31 Lipca w Temat wiadomości e-mail Dzień dobry, rzeczywiście, autoteksty dotyczące odbiorcy na dokumencie ZD nie są jeszcze dostępne – ich wdrożenie mamy zapisane na przyszłe wersje programu. Przenoszenie załączników pomiędzy dokumentami również mamy w planach. Na ten moment niestety nie ma odpowiedniego mechanizmu. Link to postu
Tomasz Gierczyński 0 Napisano 31 Lipca Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca w Temat wiadomości e-mail Dzień dobry, dziękuje za odpowiedź. Czy jakiś orientacyjny termin tych zmian jest znany? Ten rok? Link to postu
Kacper Panek 227 Napisano 31 Lipca Udostępnij Napisano 31 Lipca w Temat wiadomości e-mail Termin realizacji wspomnianych funkcjonalności nie został jeszcze określony. Link to postu
Jerzy Marszałek 5 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Temat wiadomości e-mail Mamy zgłoszenia od użytkowników w podobnej sprawie. Mianowicie chodzi o przenoszenie załączników z oferty (przy realizacji) do ZK. Czy można liczyć na wzięcie pod uwagę również tej potrzeby? Link to postu
Tomasz Gierczyński 0 Napisano 14 Listopada Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada w Temat wiadomości e-mail Jest to ważna funkcjonalność, teraz praktycznie trzeba dwukrotnie (w moim przypadku) podłączać te same załączniki. W ZK oraz później w ZD. Link to postu
Dariusz Nowak 211 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Temat wiadomości e-mail Temat wciąż mamy na uwadze, planujemy dodać opisywaną funkcjonalność, jednak nie jestem jeszcze wskazać terminu realizacji. Link to postu
Polecane posty