Wojciech Broda 0 Napisano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem Mam konto Insert i jestem tam administratorem globalnym z zaznaczonym polem dostępu do Forum a nie mogę napisać nowego wątku na Forum Subiekt Nexo. Proszę o podpowiedź co zrobić. Cytuj Link to postu
Dariusz Nowak 227 Napisano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem Temat został przekazany do analizy. Dla potwierdzenia proszę o przesłanie zrzutów ekranu. Cytuj Link to postu
Dariusz Nowak 227 Napisano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem Proszę sprawdzić, czy może Pan teraz założyć nowy wątek w dziale Subiekt nexo. Cytuj Link to postu
Wojciech Broda 0 Napisano 7 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem niestety nadal występuje problem, załączam screen Cytuj Link to postu
Dariusz Nowak 227 Napisano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem Proszę odświeżyć stronę, teraz powinien mieć Pan możliwość pisania na forum. Cytuj Link to postu
Wojciech Broda 0 Napisano 7 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem teraz działa, dziękuję Cytuj Link to postu
Łukasz Nowiński 0 Napisano 27 Października Udostępnij Napisano 27 Października w Dodawanie nowych tematów - problem witam - mam podobny problem jako administrator firmy z uprawnieniami globalnymi, z zaznaczonym forum insert Cytuj Link to postu
Kacper Panek 342 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Dodawanie nowych tematów - problem Dzień dobry, czy problem nadal występuje? Cytuj Link to postu
Łukasz Nowiński 0 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października w Dodawanie nowych tematów - problem witam tak - nadal Cytuj Link to postu
Polecane posty