Wojciech Broda 0 Napisano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem Mam konto Insert i jestem tam administratorem globalnym z zaznaczonym polem dostępu do Forum a nie mogę napisać nowego wątku na Forum Subiekt Nexo. Proszę o podpowiedź co zrobić. Cytuj Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem Temat został przekazany do analizy. Dla potwierdzenia proszę o przesłanie zrzutów ekranu. Cytuj Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem Proszę sprawdzić, czy może Pan teraz założyć nowy wątek w dziale Subiekt nexo. Cytuj Link to postu
Wojciech Broda 0 Napisano 7 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem niestety nadal występuje problem, załączam screen Cytuj Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem Proszę odświeżyć stronę, teraz powinien mieć Pan możliwość pisania na forum. Cytuj Link to postu
Wojciech Broda 0 Napisano 7 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2024 w Dodawanie nowych tematów - problem teraz działa, dziękuję Cytuj Link to postu
Łukasz Nowiński 0 Napisano 27 Października 2025 Udostępnij Napisano 27 Października 2025 w Dodawanie nowych tematów - problem witam - mam podobny problem jako administrator firmy z uprawnieniami globalnymi, z zaznaczonym forum insert Cytuj Link to postu
Kacper Panek 412 Napisano 28 Października 2025 Udostępnij Napisano 28 Października 2025 w Dodawanie nowych tematów - problem Dzień dobry, czy problem nadal występuje? Cytuj Link to postu
Łukasz Nowiński 0 Napisano 29 Października 2025 Udostępnij Napisano 29 Października 2025 w Dodawanie nowych tematów - problem witam tak - nadal Cytuj Link to postu
Anna Malinowska 0 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia w Dodawanie nowych tematów - problem Witam, mam taki sam problem jak Pan Łukasz. Proszę o rozwiązanie problemu. Cytuj Link to postu
Grażyna Marzec 0 Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia w Dodawanie nowych tematów - problem Witam U mnie róznież wystepuje problem jak wyzej Cytuj Link to postu
Mateusz Pater 50 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego w Dodawanie nowych tematów - problem Pani @Grażyna Marzec proszę o weryfikację. Powinno już działać poprawnie. Cytuj Link to postu
Auto Kram 6 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego w Dodawanie nowych tematów - problem Również mamy ten sam problem, sytuacja identyczna jak u Pani Grażyny Cytuj Link to postu
Łukasz Madej 0 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego w Dodawanie nowych tematów - problem @Mateusz Pater u mnie to samo.:) Cytuj Link to postu
Mateusz Pater 50 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego w Dodawanie nowych tematów - problem @Auto Kram @Łukasz Madej w przypadku Państwa kont wygląda na to, że nie ma faktycznie uprawnień. Proszę upewnic się, że w Koncie Insert na pewno poprawnie są nadane uprawnienia. Gdyby tak było i problem nadal występował (30 min po nadaniu) to proszę o zrzut ekranu z Konta Insert. Cytuj Link to postu
Łukasz Madej 0 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego w Dodawanie nowych tematów - problem 4 minuty temu, Mateusz Pater napisał: @Auto Kram @Łukasz Madej w przypadku Państwa kont wygląda na to, że nie ma faktycznie uprawnień. Proszę upewnic się, że w Koncie Insert na pewno poprawnie są nadane uprawnienia. Gdyby tak było i problem nadal występował (30 min po nadaniu) to proszę o zrzut ekranu z Konta Insert. Od kilku dni mam zaznaczone uprawnienia do forum: Cytuj Link to postu
Mateusz Pater 50 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego w Dodawanie nowych tematów - problem @Łukasz Madej faktycznie coś nie tak z synchronizacją poszło. Już wywołałem ręcznie. Powinno działać. Będziemy analizować czemu nie wywołała się wcześniej sama. Cytuj Link to postu
Paweł Malinowski 0 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego w Dodawanie nowych tematów - problem W dniu 3.02.2026 o 16:40, Mateusz Pater napisał: @Łukasz Madej faktycznie coś nie tak z synchronizacją poszło. Już wywołałem ręcznie. Powinno działać. Będziemy analizować czemu nie wywołała się wcześniej sama. Witam, mamy ten sam problem. Proszę o ręczne ustawienie. Cytuj Link to postu
Mateusz Pater 50 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego w Dodawanie nowych tematów - problem W dniu 23.02.2026 o 12:52, Paweł Malinowski napisał: Witam, mamy ten sam problem. Proszę o ręczne ustawienie. Gotowe. Cytuj Link to postu
Polecane posty