Skocz do zawartości

Problem z licencją programu Biuro GT

Polecane posty

W aplikacji Biuro GT występuje problem z licencją. Po zalogowaniu wyświetlany jest komunikat:

Cytat

Uwaga! Program niezarejestrowany. 

Licencja przypisana do tego podmiotu gospodarczego nie jest zarejestrowana. Aby legalnie wykorzystywać program Biuro GT, konieczna jest rejestracja u producenta, co można wykonać na dwa sposoby:
- za pośrednictwem Internetu - wybierając opcję Licencje w menu Pomoc;
- wysyłając pocztą wypełnioną kartę zgłoszeniową, która znajduje się w zakupionym pakiecie.

Niedopełnienie formalności w ciągu 30 dni będzie skutkowało częstszym pojawianiem się komunikatu.

Następnie w aplikacji pojawia się komunikat "Stan abonamentu nieznany". 

Podczas próby odświeżenia licencji online po przejściu wszystkich kroków pojawia się komunikat, że ta licencja jest już zarejestrowana. Abonament został wykupiony online , nie było podanego klucza aktywacyjnego więc nie ma możliwości aktywacji offline.

Po wejściu w Konto Insert i podgląd "moje produkty" dla programu Biuro GT Abonament jest ważny do 06-08-2025. 

Dlaczego tak się dzieje?

Błąd uniemożliwia pobieranie aktualizacji w programie i ogranicza funkcjonalności co uniemożliwia korzystanie z programu. 

Edytowane przez Iwona Kowalska
  • 5 miesięcy temu...
43 minuty temu, Joanna Jańcik napisał:

1) Kiedy problem zostanie rozwiązany?

Dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej zakończyć prace nad aktualizacją, jednak na ten moment nie nie jestem w stanie podać dokładnego terminu. 

43 minuty temu, Joanna Jańcik napisał:

2)Czy w obecnym stanie mogę wykonać zbiorczą aktualizację baz po podniesieniu wersji insert gt do najnowszej?

Jak najbardziej – problem dotyczy wyłącznie pobierania statusu.

• 1 rok później...
  • Dodaj nową pozycję...