Iwona Kowalska 3 Napisano 3 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 w Problem z licencją programu Biuro GT (edytowane) W aplikacji Biuro GT występuje problem z licencją. Po zalogowaniu wyświetlany jest komunikat: Cytat Uwaga! Program niezarejestrowany. Licencja przypisana do tego podmiotu gospodarczego nie jest zarejestrowana. Aby legalnie wykorzystywać program Biuro GT, konieczna jest rejestracja u producenta, co można wykonać na dwa sposoby: - za pośrednictwem Internetu - wybierając opcję Licencje w menu Pomoc; - wysyłając pocztą wypełnioną kartę zgłoszeniową, która znajduje się w zakupionym pakiecie. Niedopełnienie formalności w ciągu 30 dni będzie skutkowało częstszym pojawianiem się komunikatu. Następnie w aplikacji pojawia się komunikat "Stan abonamentu nieznany". Podczas próby odświeżenia licencji online po przejściu wszystkich kroków pojawia się komunikat, że ta licencja jest już zarejestrowana. Abonament został wykupiony online , nie było podanego klucza aktywacyjnego więc nie ma możliwości aktywacji offline. Po wejściu w Konto Insert i podgląd "moje produkty" dla programu Biuro GT Abonament jest ważny do 06-08-2025. Dlaczego tak się dzieje? Błąd uniemożliwia pobieranie aktualizacji w programie i ogranicza funkcjonalności co uniemożliwia korzystanie z programu. Edytowane 4 Sierpnia 2024 przez Iwona Kowalska Link to postu
Martyna Świdzińska 228 Napisano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2024 w Problem z licencją programu Biuro GT Dzień dobry, przesłałam do Pani wiadomość prywatną. Link to postu
Michał Karlic 12 Napisano 14 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2025 w Problem z licencją programu Biuro GT U klienta podobny problem "stan ... nieznany" nr aktywacyjny jest poprawny Link to postu
Martyna Świdzińska 228 Napisano 14 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2025 w Problem z licencją programu Biuro GT Dzień dobry, proszę zerknąć na poniższy artykuł e-Pomocy technicznej: InsERT GT – Dlaczego mimo zakupionego abonamentu w programie pokazuje się szara ikona "Stan abonamentu nieznany"? Link to postu
Joanna Jańcik 0 Napisano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2025 w Problem z licencją programu Biuro GT W dniu 14.01.2025 o 13:26, Martyna Borowiecka napisał: Dzień dobry, proszę zerknąć na poniższy artykuł e-Pomocy technicznej: InsERT GT – Dlaczego mimo zakupionego abonamentu w programie pokazuje się szara ikona "Stan abonamentu nieznany"? Link to postu
Joanna Jańcik 0 Napisano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2025 w Problem z licencją programu Biuro GT Dzień dobry, mam identyczny problem. Instrukcja, którą Pani przywołuje nie dotyczy programu BiuroGT. Proszę o komentarz. Link to postu
Martyna Świdzińska 228 Napisano 16 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2025 w Problem z licencją programu Biuro GT (edytowane) Dzień dobry, w przypadku programu Biuro GT obecnie występuje problem z poprawnym wyświetlaniem stanu abonamentu. Błąd zostanie poprawiony w najbliższej wersji programu. Edytowane 16 Stycznia 2025 przez Martyna Borowiecka Link to postu
Joanna Jańcik 0 Napisano 16 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2025 w Problem z licencją programu Biuro GT Dziękuję za info. 1) Kiedy problem zostanie rozwiązany? 2)Czy w obecnym stanie mogę wykonać zbiorczą aktualizację baz po podniesieniu wersji insert gt do najnowszej? Link to postu
Martyna Świdzińska 228 Napisano 16 Stycznia 2025 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2025 w Problem z licencją programu Biuro GT 43 minuty temu, Joanna Jańcik napisał: 1) Kiedy problem zostanie rozwiązany? Dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej zakończyć prace nad aktualizacją, jednak na ten moment nie nie jestem w stanie podać dokładnego terminu. 43 minuty temu, Joanna Jańcik napisał: 2)Czy w obecnym stanie mogę wykonać zbiorczą aktualizację baz po podniesieniu wersji insert gt do najnowszej? Jak najbardziej – problem dotyczy wyłącznie pobierania statusu. Link to postu
Sławomir Łyczak 0 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego w Problem z licencją programu Biuro GT W dniu 16.01.2025 o 08:34, Martyna Świdzińska napisał: Dzień dobry, w przypadku programu Biuro GT obecnie występuje problem z poprawnym wyświetlaniem stanu abonamentu. Błąd zostanie poprawiony w najbliższej wersji programu. Obecnie? Co najmniej od 2ch lat nie wyświetla tego stanu 😆 Link to postu
Polecane posty