Jerzy Michno 0 Napisano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2024 w Wyszukiwanie w katalogu Problem z wyszukaniem w katalogu. Chcę wystawić towar, który jest już na allegro. Jednak jak chcę wyszukać w katalogu, to nie znajduje. Tekst - "PŁYTA GŁÓWNA 0K240Y AL3610 Dell Precision T5810" - cokolwiek z tego wpisuję w Sello to nie znajduje, a towar widzę na aukcjach. Gdzie tkwi błąd, lub co źle robię? Jerzy Michno Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 100 Napisano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2024 w Wyszukiwanie w katalogu W dniu 9.08.2024 o 16:25, Jerzy Michno napisał: Problem z wyszukaniem w katalogu. Chcę wystawić towar, który jest już na allegro. Jednak jak chcę wyszukać w katalogu, to nie znajduje. Tekst - "PŁYTA GŁÓWNA 0K240Y AL3610 Dell Precision T5810" - cokolwiek z tego wpisuję w Sello to nie znajduje, a towar widzę na aukcjach. Gdzie tkwi błąd, lub co źle robię? Jerzy Michno A próbował Pan może wyszukać po kodzie GTIN? Cytuj Link to postu
Polecane posty