Michał Pyrek 2 Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia w Definiowanie gabarytu paczek Czy jest możliwość zdefiniowania nowych gabarytów paczek by potem przy generowaniu listu przewozowego i skanowaniu w paczkomacie inpost otwierała się skrytka listowna? I czy mogę w jakiś sposób z dezaktywować niektóre gabaryty? Pytam ponieważ u mnie ta opcja jest w ogóle nieaktywna. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 44 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia w Definiowanie gabarytu paczek Na tę chwilę można zbędne usunąć, zostawić to co jest, ewentualnie dodać nowe (screen). Oczywiście każdy gabaryt można zmapować na odpowiedni Sposób dostawy paczki w opcjach dla np. dostawy Inpost Paczkomat A, pamiętając o maksymalnych wymiarach danej skrytki. Cytuj Link to postu
Michał Pyrek 2 Napisano 22 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia w Definiowanie gabarytu paczek Dziwne że nie można dezaktywować skoro taka opcja została w ogóle dodana a jest nieaktywna. Ok czyli zostaje proste wpisanie rozmiarów. Ale InPost, one, DHL i inni przewidują w ogóle wg. tego mapowania koperty przy wysyłce allegro? Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 44 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia w Definiowanie gabarytu paczek To co przychodzi od kuriera przez API już definiuje w sobie gabaryty paczki, jak poniżej na screenie. Nie można zejść do poziomu niżej, czyli skrytki. Cytuj Link to postu
Michał Pyrek 2 Napisano 22 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia w Definiowanie gabarytu paczek Mnie zastanawia czy można użyć tych skrytek właśnie, może będzie taniej 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty