Michał Pyrek 10 Napisano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2024 w Definiowanie gabarytu paczek Czy jest możliwość zdefiniowania nowych gabarytów paczek by potem przy generowaniu listu przewozowego i skanowaniu w paczkomacie inpost otwierała się skrytka listowna? I czy mogę w jakiś sposób z dezaktywować niektóre gabaryty? Pytam ponieważ u mnie ta opcja jest w ogóle nieaktywna. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 179 Napisano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2024 w Definiowanie gabarytu paczek Na tę chwilę można zbędne usunąć, zostawić to co jest, ewentualnie dodać nowe (screen). Oczywiście każdy gabaryt można zmapować na odpowiedni Sposób dostawy paczki w opcjach dla np. dostawy Inpost Paczkomat A, pamiętając o maksymalnych wymiarach danej skrytki. Cytuj Link to postu
Michał Pyrek 10 Napisano 22 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2024 w Definiowanie gabarytu paczek Dziwne że nie można dezaktywować skoro taka opcja została w ogóle dodana a jest nieaktywna. Ok czyli zostaje proste wpisanie rozmiarów. Ale InPost, one, DHL i inni przewidują w ogóle wg. tego mapowania koperty przy wysyłce allegro? Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 179 Napisano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2024 w Definiowanie gabarytu paczek To co przychodzi od kuriera przez API już definiuje w sobie gabaryty paczki, jak poniżej na screenie. Nie można zejść do poziomu niżej, czyli skrytki. Cytuj Link to postu
Michał Pyrek 10 Napisano 22 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2024 w Definiowanie gabarytu paczek Mnie zastanawia czy można użyć tych skrytek właśnie, może będzie taniej 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty