Maciej Wolny 0 Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia w błąd przy pobieraniu zamówienia Nie można pobrać zamówienia, wyskakuje błąd: Nie udało się zapisać zmian: Tekst w polu musi mieć co najwyżej znaków: 32.: Imie Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 44 Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia w błąd przy pobieraniu zamówienia 12 minut temu, Maciej Wolny napisał: Nie można pobrać zamówienia, wyskakuje błąd: Nie udało się zapisać zmian: Tekst w polu musi mieć co najwyżej znaków: 32.: Imie Jak sam opis wskazuje błąd generuje się przez za długą wartość w polu "imię", proszę sprawdzić do tego zamówienia, czy klient nie wpisał czegoś co przekracza ten limit. ID zamówienia będzie w dzienniku błędów. Cytuj Link to postu
Maciej Wolny 0 Napisano 26 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia w błąd przy pobieraniu zamówienia To zauważyłem, ale nie możliwości obejścia tego? ja nie mogę edytować zamówienia klienta na allegro, a portal takie zamówienia puszcza do nas. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 44 Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia w błąd przy pobieraniu zamówienia 7 minut temu, Maciej Wolny napisał: To zauważyłem, ale nie możliwości obejścia tego? ja nie mogę edytować zamówienia klienta na allegro, a portal takie zamówienia puszcza do nas. Niestety programowo na tę chwilę nie ma opcji obejścia tego. Komunikat o błędzie będzie się pojawiał przez tydzień/2tyg. przy użyciu pobierania przez funkcję "pobierz nowe", a potem zniknie. Natomiast postaramy się to poprawić do kolejnej wersji, tak żeby "ucinało imię" i pobierało zamówienie, a finalna poprawka przez użytkownika miałaby nastąpić w oknie zamówienia Sello NX. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 44 Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia w błąd przy pobieraniu zamówienia @Maciej Wolny a podeślesz proszę co było tym imieniem zbyt długim? (może być na priv). Cytuj Link to postu
Polecane posty