Dawid Tetmer 24 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Kraj o kodzie BY ? Sello NX - Allegro Heja, dzisiaj nastąpił taki o to problem, przejrzałem w allegro zamówienie i nic nie znalazłem aby gdzieś widniał taki kod, wyciągacie po API więcej niż allegro pokazuje śmiertelnikom w panelu ? Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 44 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Kraj o kodzie BY ? Sello NX - Allegro 1 godzinę temu, Dawid Tetmer napisał: Heja, dzisiaj nastąpił taki o to problem, przejrzałem w allegro zamówienie i nic nie znalazłem aby gdzieś widniał taki kod, wyciągacie po API więcej niż allegro pokazuje śmiertelnikom w panelu ? Dodać trzeba tu: A jak to się ma do tego? https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/od-dzis-nie-wyslesz-zamowien-do-rosji-i-bialorusi-aMGgKqZWoc9 Cytuj Link to postu
Dawid Tetmer 24 Napisano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Kraj o kodzie BY ? Sello NX - Allegro Godzinę temu, Daniel Salamucha napisał: Dodać trzeba tu: A jak to się ma do tego? https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/od-dzis-nie-wyslesz-zamowien-do-rosji-i-bialorusi-aMGgKqZWoc9 Nie mam pojęcia, zamówienie jest na Polski adres powiedzmy w centralną Polskę Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 863 Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia w Kraj o kodzie BY ? Sello NX - Allegro Prawdopodobnie kupujący pochodzi z Białorusi i ma taki adres wpisany w danych Allegro. Sello pobierając dane zamówienia zapisuje też klienta i jego dane w kartotece klientów. Na zamówieniu tego adresu może w zasadzie nie być. Cytuj Link to postu
Dawid Tetmer 24 Napisano 3 Września Autor Udostępnij Napisano 3 Września w Kraj o kodzie BY ? Sello NX - Allegro W dniu 28.08.2024 o 08:39, Bartosz Rosa napisał: Prawdopodobnie kupujący pochodzi z Białorusi i ma taki adres wpisany w danych Allegro. Sello pobierając dane zamówienia zapisuje też klienta i jego dane w kartotece klientów. Na zamówieniu tego adresu może w zasadzie nie być. Dokładnie, nie widać tego co ma klient w danych, ale dodanie kodu i kraju rozwiązało problem 2 Cytuj Link to postu
Polecane posty