Skocz do zawartości

Możliwość wydruku pojedynczej etykiety

Polecane posty

Godzinę temu, Rafał Fajczyk napisał:

Czasami przy generowaniu większej ilości etykiet dla zamówienia zdarza się, że np. wydrukują się tylko 2 z 3 etykiet. Niestety nigdzie nie widzę opcji wydruku jednej etykiety dla takiego zamówienia. Czy jest szansa na dołożenie takiej opcji? Na dziś jest tylko opcja "Wydrukuj 3 etykiety."

A o jakiej integracji mówimy?  :) 

Edytowane przez Daniel Salamucha

Allegro, Wysyłam z Allegro, dostawca nie ma reguły, zdarza się, że przy wysyłce na InPost, czasem DPD czy DHL. Generują się wszystkie etykiety, ale na drukarce wydrukują się 2 z 3 lub 3 z 4 itd, wtedy chcąc wydrukować komplet etykiet muszę skorzystać z opcji "Drukuj 3 etykiety" i mam podwójnie wydrukowane etykiety, dlatego trzeba przechodzić na allegro i szukać ten jednej, której brakuje żeby dodrukować tylko jedną sztukę.

Godzinę temu, Rafał Fajczyk napisał:

Allegro, Wysyłam z Allegro, dostawca nie ma reguły, zdarza się, że przy wysyłce na InPost, czasem DPD czy DHL. Generują się wszystkie etykiety, ale na drukarce wydrukują się 2 z 3 lub 3 z 4 itd, wtedy chcąc wydrukować komplet etykiet muszę skorzystać z opcji "Drukuj 3 etykiety" i mam podwójnie wydrukowane etykiety, dlatego trzeba przechodzić na allegro i szukać ten jednej, której brakuje żeby dodrukować tylko jedną sztukę.

A może to wynika z tego, że jest kolizja na nazwie pliku i dlatego tworzą się braki? ile takich paczek jest na raz drukowane?

Edytowane przez Daniel Salamucha

Nie sądzę, to jest dosłownie losowe, zdarzyło się tak kilka razy na kilkadziesiąt wysyłek. To zamówienia, gdzie są np. 4 paczki, 3 paczki itd, nie ma reguły. Jak mówię, po wciśnięciu "Stwórz i wydrukuj 4 etykiety" generuje 4 etykiety, a drukują się trzy. Po kliknięciu "Wydrukuj 4 etykiety" drukują się wszystkie 4. Kwestia czy da się zrobić tak, żeby przy danej paczce po rozwinięciu trzech kropek oprócz usuń była opcja np. "wydrukuj etykietę". To też byłoby pomocne gdy np. etykieta ulegnie zniszczeniu i trzeba dodrukować jedną sztukę do zamówienia.

• Lubię to 1