Grzegorz Tabaczyński 4 Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia w Reset wyświetlania pasków widoku okna Nie wiem czy to w odpowiednim dziale, ale mam problem z resetem widoku okna. Nie wiem jak to inaczej nazwać. Normalnie używam widoku z wyłączonymi paskami narzędzi, skrótów i roboczy. Taki widok się zachowuje, jak otwieram program z poziomu BiuraGT, albo bezpośrednio ze skrótu programu i wyboru podmiotu z listy. Zrzut 1 Natomiast za każdym razem jak otwieram nowe okno programu za pomocą F12 to wszystkie paski są ponownie włączone. Zrzut 2 Jak w złej kolejności wyłączę okna to po ponownym uruchomieniu programu, w jakikolwiek sposób, są wszystkie paski i muszę je ponownie odhaczać. Wydaje mi się, że tak się zaczęło od wersji 1.80. Wcześniej nie kojarzę takiego zachowania. Obecnie na wersji 1.80 SP1 HF3 nadal jest ten problem. Na pewno występuje w programach Rewizor, Rachmistrz, mikroGratyfikant linii GT. U mnie na 3 komputerach z różnymi Windowsami, więc nie spodziewam się, żeby to było coś po mojej stronie. Ale moż ktoś miał taki problem i naprawił? Link to postu
Martyna Borowiecka 30 Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia w Reset wyświetlania pasków widoku okna Dzień dobry, dziękujemy za zgłoszenie, temat mamy zapisany do poprawy. Link to postu
Rozwiązanie Maria Kavalchuk 0 Napisano 26 Września Rozwiązanie Udostępnij Napisano 26 Września w Reset wyświetlania pasków widoku okna Dzień dobry, Z radością mogę poinformować Pana, że błąd został naprawiony i wyjdzie z przyszłą wersją, tj. 81 programów linii GT. Link to postu
Polecane posty