Anna Paluch 0 Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września w Konto szef - zablokowany dostęp do wszystkiego Witam, mamy problem z kontem szefa - po aktualizacji do 1.80 sp1 hf2 - dziś pojawiło się coś takiego: nie jestem w stanie sobie nadać uprawnień bez tego konta. Ktoś jest w stanie pomóc jakimś skryptem sql może resetującym uprawnienia? lub nadanie szefa komuś innemu? Link to postu
Andrzej Kubik 1 291 Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września w Konto szef - zablokowany dostęp do wszystkiego Jedno z dwojga: ktoś pozmieniał nazwy użytkowników ("szefem" jest tak naprawdę inny użytkownik, programem serwisowym można sprawdzić który) coś jest uszkodzone/usunięte w bazie danych - tu trzeba zajrzeć do bazy. Myślę że możemy pomóc ale to już na priv Link to postu
Anna Paluch 0 Napisano 5 Września Autor Udostępnij Napisano 5 Września w Konto szef - zablokowany dostęp do wszystkiego 13 minut temu, Andrzej Kubik napisał: Jedno z dwojga: ktoś pozmieniał nazwy użytkowników ("szefem" jest tak naprawdę inny użytkownik, programem serwisowym można sprawdzić który) coś jest uszkodzone/usunięte w bazie danych - tu trzeba zajrzeć do bazy. Myślę że możemy pomóc ale to już na priv Program serwisowy podpowiada nazwę użytkownika "szef" przy odczytywaniu hasła.' Próbowaliśmy programu KlucznikGT lecz on nie potrafi zmienić uprawnień dla konta szef i kołomacieju. Link to postu
Daniel Kozłowski 1 244 Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września w Konto szef - zablokowany dostęp do wszystkiego 3 godziny temu, Anna Paluch napisał: Próbowaliśmy programu KlucznikGT lecz on nie potrafi zmienić uprawnień dla konta szef i kołomacieju. Zapewne to efekt korzystania z takich dodatków... Jeśli nie chce się Pani kręcić w koło to proszę skorzystać z sugestii Andrzeja: 3 godziny temu, Andrzej Kubik napisał: Myślę że możemy pomóc ale to już na priv Link to postu
Dariusz Nowak 210 Napisano 6 Września Udostępnij Napisano 6 Września w Konto szef - zablokowany dostęp do wszystkiego Mogą Państwo ewentualnie podesłać nam bazę danych do naprawy. Jeżeli przyczyną będzie wina programu, nie pobierzemy żadnych opłat za jej naprawę. Informacje o tym, jak wysłać bazę można znaleźć w temacie e-Pomocy technicznej W jaki sposób wysłać bazę danych do firmy InsERT? Link to postu
Polecane posty