Wojciech Bobiński 1 Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września w problem po błędnej akutalizacji (edytowane) witam , na sello zacząłem robić aktualizację. Pobrała się, pod koniec instalacji wyskoczył jakiś błąd z informacją , że instalator zostanie zamknięty. Teraz gdy chce włączyć sello to nie widzi bazy danych. podsyłam screenshota. Nie mogę wejść do sello. Jak rozwiązać problem? proszę o pomoc ponieważ mam problem ze sprzedażą teraz. Dodam , że subiekt działa prawidłowo Edytowane 5 Września przez Wojciech Bobiński Cytuj Link to postu
Wojciech Bobiński 1 Napisano 5 Września Autor Udostępnij Napisano 5 Września w problem po błędnej akutalizacji 39 minut temu, Wojciech Bobiński napisał: witam , na sello zacząłem robić aktualizację. Pobrała się, pod koniec instalacji wyskoczył jakiś błąd z informacją , że instalator zostanie zamknięty. Teraz gdy chce włączyć sello to nie widzi bazy danych. podsyłam screenshota. Nie mogę wejść do sello. Jak rozwiązać problem? proszę o pomoc ponieważ mam problem ze sprzedażą teraz. Dodam , że subiekt działa prawidłowo wpisałem ręcznie serwer 127.0.0.1\INSERTGT , wybieram baze danych i gdy uruchamia się sello to wyskakuje taki błąd (screen) i się wyłącza Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 44 Napisano 6 Września Udostępnij Napisano 6 Września w problem po błędnej akutalizacji Proszę spróbować ponownie zainstalować program uruchamiając jako administrator plik wykonywalny instalatora. Cytuj Link to postu
Wojciech Bobiński 1 Napisano 6 Września Autor Udostępnij Napisano 6 Września w problem po błędnej akutalizacji 32 minuty temu, Daniel Salamucha napisał: Proszę spróbować ponownie zainstalować program uruchamiając jako administrator plik wykonywalny instalatora. Nie znikną żadne dane jeżeli odinstaluje sello ? Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 44 Napisano 6 Września Udostępnij Napisano 6 Września w problem po błędnej akutalizacji 15 minut temu, Wojciech Bobiński napisał: Nie znikną żadne dane jeżeli odinstaluje sello ? Dane są w bazie danych, warto byłoby wykonać jej kopie zapasową przed operacją. (program serwisowy) Cytuj Link to postu
Wojciech Bobiński 1 Napisano 7 Września Autor Udostępnij Napisano 7 Września w problem po błędnej akutalizacji W dniu 6.09.2024 o 09:50, Daniel Salamucha napisał: Dane są w bazie danych, warto byłoby wykonać jej kopie zapasową przed operacją. (program serwisowy) włączyłem program serwisowy i nigdzie nie widzę możliwości archiwizacji , gdzie ona jest? Cytuj Link to postu
Rozwiązanie Daniel Salamucha 44 Napisano 9 Września Rozwiązanie Udostępnij Napisano 9 Września w problem po błędnej akutalizacji Z rozbiegu zaproponowałem opcje dla Sello NX, proszę wybaczyć (W Sello 1 archiwizacja jest z poziomu włączonego programu). To jednak proszę odinstalować oraz zainstalować Sello ponownie i zobaczyć czy zadziała Cytuj Link to postu
Polecane posty