Hubert HUNEK 0 Napisano 25 Września 2024 Udostępnij Napisano 25 Września 2024 w usunięcie wspólnika RACHMISTRZ NEXO PRO Dzień dobry, dodałam siebie jako wspólnika- ale nim nie jestem- omyłkowo- próbując dodać osobę współpracującą. Jak sobie z tym poradzić i usunąć wspólnika?- wciąż wyskakuje błąd i nie da się pozdrawiam Agnieszka Link to postu
Rozwiązanie Dariusz Nowak 228 Napisano 25 Września 2024 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 25 Września 2024 w usunięcie wspólnika RACHMISTRZ NEXO PRO Proszę o informacje, jaki komunikat wyświetla się przy próbie usunięcia wspólnika? Link to postu
Hubert HUNEK 0 Napisano 25 Września 2024 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2024 w usunięcie wspólnika RACHMISTRZ NEXO PRO wystąpił błąd dostępu do danych Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 26 Września 2024 Udostępnij Napisano 26 Września 2024 w usunięcie wspólnika RACHMISTRZ NEXO PRO Proszę upewnić się, że wspólnik nie jest wykorzystywany w programie (np. na deklaracjach). Link to postu
Hubert HUNEK 0 Napisano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2024 w usunięcie wspólnika RACHMISTRZ NEXO PRO jestem wykorzystywana- w rozliczeniach PIT rocznych widnieje, gdyż rozliczamy się łącznie- czy skasować pit-y? lub jakiś inny sposób mogą Państwo podrzucić Link to postu
Dariusz Nowak 228 Napisano 26 Września 2024 Udostępnij Napisano 26 Września 2024 w usunięcie wspólnika RACHMISTRZ NEXO PRO Może Pani dezaktywować wspólnika, dzięki czemu nie będzie wyświetlany w programie i nie będzie trzeba usuwać dokumentów z nim związanych. Wystarczy otworzyć kartotekę wspólnika i w sekcji Dane dodatkowe wybrać Aktywny: Nie. Link to postu
Hubert HUNEK 0 Napisano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2024 w usunięcie wspólnika RACHMISTRZ NEXO PRO dziękuję Link to postu
Polecane posty