Paweł Nitendel 10 Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września w wydruk etykiet Można już drukować 4 etykiety kurierskie na kartce A4? Ewentualnie czy będzie taka opcja ? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 873 Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września w wydruk etykiet Jeszcze nie ma takiej możliwości. Nie pamiętam teraz czy Allegro już taką opcję dodało w API, ale mamy to zapisane. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 10 Napisano 27 Września Autor Udostępnij Napisano 27 Września w wydruk etykiet 1 godzinę temu, Bartosz Rosa napisał: Jeszcze nie ma takiej możliwości. Nie pamiętam teraz czy Allegro już taką opcję dodało w API, ale mamy to zapisane. Chodzi mi o etykiety pobierane bezpośrednio z Inpostu. Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 044 Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września w wydruk etykiet 15 godzin temu, Paweł Nitendel napisał: Chodzi mi o etykiety pobierane bezpośrednio z Inpostu. Wydaje mi się, że z managera inpostu nie da się pobrać w formacie o którym wspominasz... Jest tylko 'zebra' i jedno pod drugim: Chyba, że z managera udaje Ci się pobierać z 4 na A4? To napisz jak to robisz, bo ja nie umiem znaleźć... Więc jeśli,w InPoście by nie było to pytanie czy jest w InPoście w API... Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 32 Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września w wydruk etykiet Jest możliwość drukowania z managera, Sello1 również to potrafi. W obu przypadkach działa to tak samo, zaznaczasz wiele etykiet i dostajesz w pdf. z A6P, na drukarce zaznaczasz „WIELE”, jest też zachowana kolejność według numerów zamówień, wszystko jest super. Działa to ponieważ etykiety przychodzą w jednym pliku, z WZA nie ma takiej opcji ponieważ jest każda etykieta osobno, Sello NX też rozbija na osobne pliki. p.s. jak dla mnie zebra jest bezużyteczna, ponieważ w pierwszej kolejności przygotowuję foliopaki do wszystkich zamówień i gotowe daję na magazyn. Drukowanie taśm po 100 etykiet to jakaś masakra, a tak to mam na A4 na samoprzylepnym papierze i jest extra. 1 Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 044 Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września w wydruk etykiet 18 minut temu, Paweł Nitendel napisał: na drukarce zaznaczasz „WIELE” to znam, ale to nie opcja z inpostu tylko z drukarki pdf-ów też czasami korzystam, chociaż 99% idzie na zebrę... opcja też ratuje życie jak zebra szwankuje... przy jej naprawie już mnie ratowało drukowanie na naklejkach... Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 32 Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września w wydruk etykiet 3 godziny temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: to znam, ale to nie opcja z inpostu tylko z drukarki pdf-ów No nie do końca. Nie ma opcji wydrukowania w ten sposób etykiet w sello NX, tak samo nie ma opcji z WzA. Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 044 Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września w wydruk etykiet Godzinę temu, Paweł Nitendel napisał: No nie do końca. Nie ma opcji wydrukowania w ten sposób etykiet w sello NX, tak samo nie ma opcji z WzA. A, racja! Na razie wróciłem do Sello 1 a nie zauważyłem, że jesteśmy na forum Nexo... Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 873 Napisano 30 Września Udostępnij Napisano 30 Września w wydruk etykiet W dniu 28.09.2024 o 08:39, Paweł Nitendel napisał: W obu przypadkach działa to tak samo, zaznaczasz wiele etykiet i dostajesz w pdf. z A6P, na drukarce zaznaczasz „WIELE”, jest też zachowana kolejność według numerów zamówień, wszystko jest super. Działa to ponieważ etykiety przychodzą w jednym pliku, z WZA nie ma takiej opcji ponieważ jest każda etykieta osobno, Sello NX też rozbija na osobne pliki. Tak jest. I to mamy między innymi w planach rozwoju. Drukowanie pojedynczo etykiet jest taką podstawową formą, dlatego tylko taka opcja jest w tej chwili dostępna. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 10 Napisano 1 Października Autor Udostępnij Napisano 1 Października w wydruk etykiet 19 godzin temu, Bartosz Rosa napisał: Tak jest. I to mamy między innymi w planach rozwoju. Drukowanie pojedynczo etykiet jest taką podstawową formą, dlatego tylko taka opcja jest w tej chwili dostępna. Jest opcja wyłączenia drukowania etykiet? Obecnie drukuję etykiety z managera i jest to dość uciążliwe ja wylatują pdf-y z Sello. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 873 Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października w wydruk etykiet Niestety nie. Usprawniliśmy tworzenie i drukowanie etykiet, a tu się okazuje, że potrzeby są inne . Dodamy taką możliwość, ale pytanie na jakim poziomie powinna być konfiguracja? Wszystkie etykiety, czy tylko dla konkretnych integracji, czy może dla kurierów? Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 32 Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października w wydruk etykiet W moim przypadku wszystkie etykiety. Obecnie etykiety drukuję bezpośrednio w managerze InPostu i w WzA. Jeżeli tylko będzie opcja drukowania 4 etykiet na A4 to wrócę do drukowania z Sello. p.s. nie wiem czy dobrze się rozumiemy. Inpost daje możliwość drukowania 1/2/3/4 etykiet na A4, w Sello1 też bez problemu, w Sello NX niestety nie. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 873 Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października w wydruk etykiet Tak o tym samym myślę . Cytuj Link to postu
Polecane posty