Dariusz Misiak 0 Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października w numeracja faktur cyklicznych (edytowane) Dzień dobry, Przenoszę dane do Subiekta 123 z innego systemu fakturowania. Poprzedni miesiąc postanowiłem prowadzić wspólnie i śledzić ewentualne problemy. W Subiekcie ustawiłem własną numerację faktur (zgodną z poprzednim systemem - [*RRRR][*MM][Numer]) i ręcznie cały miesiąc fakturował się poprawnie. W ciągu miesiąca, przy wystawianiu kolejnych faktur zaznaczałem je jako cykliczne. I tu pojawił się problem po zmianie miesiąca. Wszystkie faktury cykliczne się wystawiły, ale zgubiły kontynuację numeracji i wystawiły się od numeru 1, mimo, że rejestr numeracyjny był poprawnie wskazany. Gdzie popełniłem błąd? Nie mogę też wejść w numerację każdej nowej faktury, żeby przestawić ją na właściwą numerację? Czy można to zrobić w masowy sposób? Edytowane 1 Października przez Dariusz Misiak Link to postu
Dariusz Misiak 0 Napisano 1 Października Autor Udostępnij Napisano 1 Października w numeracja faktur cyklicznych (edytowane) 7 godzin temu, Dariusz Misiak napisał: Dzień dobry, Przenoszę dane do Subiekta 123 z innego systemu fakturowania. Poprzedni miesiąc postanowiłem prowadzić wspólnie i śledzić ewentualne problemy. W Subiekcie ustawiłem własną numerację faktur (zgodną z poprzednim systemem - [*RRRR][*MM][Numer]) i ręcznie cały miesiąc fakturował się poprawnie. W ciągu miesiąca, przy wystawianiu kolejnych faktur zaznaczałem je jako cykliczne. I tu pojawił się problem po zmianie miesiąca. Wszystkie faktury cykliczne się wystawiły, ale zgubiły kontynuację numeracji i wystawiły się od numeru 1, mimo, że rejestr numeracyjny był poprawnie wskazany. Gdzie popełniłem błąd? Nie mogę też wejść w numerację każdej nowej faktury, żeby przestawić ją na właściwą numerację? Czy można to zrobić w masowy sposób? Edytowane 1 Października przez Dariusz Misiak Link to postu
Kacper Panek 194 Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października w numeracja faktur cyklicznych Dzień dobry, 14 godzin temu, Dariusz Misiak napisał: I tu pojawił się problem po zmianie miesiąca. Wszystkie faktury cykliczne się wystawiły, ale zgubiły kontynuację numeracji i wystawiły się od numeru 1, mimo, że rejestr numeracyjny był poprawnie wskazany. W numeracji, w formacie numeru wskazał Pan [*MM], a więc po zmianie miesiąca numeracja zacznie się od początku. Proszę rzucić okiem na opis pola: Link to postu
Polecane posty