Oleksandr Negodov 0 Napisano 27 Października Udostępnij Napisano 27 Października w Import towarów Jak mogę zaimportować produkty z Ofert internetowy do asortymentu? Nie mogę importować produktów do sklepu. Jakie są możliwości importu towarów? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Import towarów Takiej funkcji jeszcze w programie nie ma. Jest przewidziana do realizacji ale w późniejszym terminie - jeszcze nie jestem w stanie podać kiedy. W chwili obecnej pozostaje napisanie rozwiązania własnego, które takie towary z ofert wygeneruje (halo Partnerzy ). Cytuj Link to postu
Oleksandr Negodov 0 Napisano 28 Października Autor Udostępnij Napisano 28 Października w Import towarów Dziękuję. Proszę o informację w jaki sposób mogę powiązać dostępną ilość z magazynu z ofertą internetową, np. za pomocą kodu kreskowego? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października w Import towarów Obecnie jest możliwość podpięcia towarów ręcznie w ofercie, poprzez jej wybór w oknie oferty - można korzystać tutaj z wyszukiwarki InsTYNKT, gdzie po wpisaniu fragmentu nazwy, symbolu, czy kodu kreskowego podpowie się towar z kartoteki. Działa również automatyczne podpinanie towarów do ofert przy ich pobieraniu ale w polu sygnatura w ofercie Allegro musi być wpisany symbol towaru z kartoteki. Cytuj Link to postu
Oleksandr Negodov 0 Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października w Import towarów Dziękuję bardzo, mam nadzieję, że to mi pomoże:) Cytuj Link to postu
Polecane posty