centrumstali com 26 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Ręczne zamówienie do FS - nie wychodzi z zakładki 'Nowe' Witam, utworzone ręczne zamówienie EZ do FS. Spakowane, etykieta zrobiona, zamówienie zabrane przez kuriera, status zamówienia zmieniony z 'Nowe' na 'Wysłane'. Mimo to, zamówienie jest dalej w zakładce 'Nowe'. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października w Ręczne zamówienie do FS - nie wychodzi z zakładki 'Nowe' Zakładki są konfigurowalne, czy nie jest to kwestia wybranych filtrów? Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 94 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października w Ręczne zamówienie do FS - nie wychodzi z zakładki 'Nowe' Mam ten sam problem, nie mam żadnych filtrów. Nie zmieniałem żadnych ustawień. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października w Ręczne zamówienie do FS - nie wychodzi z zakładki 'Nowe' Ustawcie na tę chwilę filtr Status na Nowe. My sprawdzimy dlaczego ustawienia filtrów się zresetowały. 2 Cytuj Link to postu
Polecane posty