Błażej Szolak 94 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Zakładka "Nowe" w zamówieniach wysyłkowych pokazuje wszystkie zamówienia wysyłkowe Po aktualizacji do 52.0.0 zakładka "Nowe" zamówień wysyłkowych zachowuje się identycznie jak "Wszystkie"; wyświetla wszystkie zamówienia. Cytuj Link to postu
centrumstali com 26 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października w Zakładka "Nowe" w zamówieniach wysyłkowych pokazuje wszystkie zamówienia wysyłkowe Potwierdzam ten problem. Również o tym napisałem: 1 Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 94 Napisano 28 Października Autor Udostępnij Napisano 28 Października w Zakładka "Nowe" w zamówieniach wysyłkowych pokazuje wszystkie zamówienia wysyłkowe Oj to moja wina, sugerowałem się tylko tytułem jak przeglądałem dzisiaj dział, przepraszam za duplikat. Cytuj Link to postu
Polecane posty