Błażej Szolak 113 Napisano 29 Października 2024 Udostępnij Napisano 29 Października 2024 w Doszlifowanie UI (edytowane) Nie są to jakieś trywialne rzeczy, dlatego to co zauważyłem UI-wise dam do jednego wątku. Coś się zadziało z polem statusu spakowania oraz z polem wymiarów, dziwnie się podwyższyły po aktualizacji do 52 w porównaniu do numeru oraz masy. W ustawieniach importu produktu również wybór domyślny ma dziwnie szare tło. Konto konfiguracji InPosta też od wersji 52 ma białe pola tekstowe pomimo ciemnego motywu. Edytowane 29 Października 2024 przez Błażej Szolak Literówka. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 194 Napisano 29 Października 2024 Udostępnij Napisano 29 Października 2024 w Doszlifowanie UI 17 minut temu, Błażej Szolak napisał: W ustawieniach importu produkturównież wybór domyślny ma dziwnie szare tło. szary i kursywą jest wprowadzony do odróżnienia nazw cenników od opcji domyślnej Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 113 Napisano 29 Października 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2024 w Doszlifowanie UI 1 minutę temu, Bartosz Rosa napisał: szary i kursywą jest wprowadzony do odróżnienia nazw cenników od opcji domyślnej A to to wiem, mi chodzi o samo szare tło pod tekstem, zwykle nie ma go w innych domyślnych wyborach: Cytuj Link to postu
Rozwiązanie Infobot nexo 255 Napisano 5 Listopada Rozwiązanie Udostępnij Napisano 5 Listopada w Doszlifowanie UI Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 57.0.0. Fragment listy zmian: Poprawiono czytelność okna konta integracji w ciemnym motywie. 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty