Anastasiia Overko 0 Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL Nie można utworzyć międzynarodowej etykiety wysyłkowej dla Allegro. Nie ma możliwości stworzenia etykiety dla wysyłki międzynarodowej Allegro. Załączam zrzuty ekranu dwóch opcji z ID Nadania i bez niego. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL A czy etykieta przechodzi na tych danych bezpośrednio przez allegro? Cytuj Link to postu
Anastasiia Overko 0 Napisano 5 Listopada Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL Tak, tworzy etykietę na Allegro. Załączam przykładową etykietę. Myślę, że problemem jest integracja dla przesyłek międzynarodowych. Z lokalnymi w Polsce nie ma problemów. Widziałam już ten temat na forum, ale nie mogłem znaleźć rozwiązania. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL A czy w kliencie numer zapisany jest z czeskim prefixem +420? Proszę spróbować go usunąć i ponownie wygenerować etykietę przez program, tutaj był podobny wątek: Cytuj Link to postu
Anastasiia Overko 0 Napisano 5 Listopada Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL tak, to działa, jeśli usuniesz +420. Jak mogę uniknąć usuwania dla każdego klienta z Czech? Dla polskiego numeru +48 nie stanowi problemu Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL 1 godzinę temu, Anastasiia Overko napisał: tak, to działa, jeśli usuniesz +420. Jak mogę uniknąć usuwania dla każdego klienta z Czech? Dla polskiego numeru +48 nie stanowi problemu Na tę chwilę tylko ręcznie, w grudniu pojawi się poprawka do tego w wersji 53. Cytuj Link to postu
Oleksandr Negodov 0 Napisano 19 Listopada Udostępnij Napisano 19 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL Mam ten sam problem, ale po aktualizacji do wersji 52.0.2 nie działa usuwanie +420 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 19 Listopada Udostępnij Napisano 19 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL Czy po poprawieniu tego numeru paczka była tworzona na nowo? Czy usunięcie tej paczki i stworzenie jej ponownie coś zmienia? Cytuj Link to postu
Oleksandr Negodov 0 Napisano 19 Listopada Udostępnij Napisano 19 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL po usunięciu +420 nadal wyświetla błąd: "Wybrany punkt nadania nie jest obsługiwany..." To jest nowe zamówienie z przesyłką z Polski do Czech za pośrednictwem Allegro Internation Paczkomaty Inpost Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 35 Napisano 19 Listopada Udostępnij Napisano 19 Listopada w Problem z generowaniem etykiety Allegro International InPost DPD DHL 4 godziny temu, Oleksandr Negodov napisał: wyświetla błąd: "Wybrany punkt nadania nie jest obsługiwany..." Wygląda to na inny problem, proszę o przesłanie w wiadomości prywatnej (zamazanie danych wrażliwych) zrzutu ekranu sposobu dostawy paczki używanego w tym zamówieniu wysyłkowym i informacji na temat dostawy z panelu zamówień Allegro. Cytuj Link to postu
Polecane posty