Błażej Szolak 113 Napisano 12 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2024 w Zdublowana wpłata w EZ (edytowane) Chyba coś tu się zakręciło. Obydwie pozycje mają również różne identyfikatory płatności. 52.0.1. Po usunięciu "pustej" wpłaty: Nie wiem teraz jak wystawić z tego FS aby nic się nie rozjechało... 😅 Edytowane 12 Listopada 2024 przez Błażej Szolak Dopisanie informacji. Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 276 Napisano 12 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2024 w Zdublowana wpłata w EZ Dzięki za czujność Błażej, faktycznie jest taki problem zgłaszany już na forum (podpiąłem wątek). Pracujemy nad rozwiązaniem, można się spodziewać poprawki w grudniowej wersji. 1 Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 113 Napisano 12 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2024 w Zdublowana wpłata w EZ (edytowane) 3 minuty temu, Rafał Stępień napisał: faktycznie jest taki problem zgłaszany już na forum (podpiąłem wątek) A to przepraszam w takim razie za dubel, widziałem ten wątek, ale sądziłem że jego głównym tematem jest lekko inny problem, bo u mnie płatność się powiodła. Mogę bezpiecznie odpinać puste wpłaty od EZtek w międzyczasie? Edytowane 12 Listopada 2024 przez Błażej Szolak Dopisanie informacji. Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 276 Napisano 12 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2024 w Zdublowana wpłata w EZ Możesz odpinać puste, nie będzie to generować żadnych problemów. Nawet jeśli ich nie odepniesz to na dokument końcowy nie trafią pozycje wpłat 0%. 1 Cytuj Link to postu
Rozwiązanie Infobot nexo 358 Napisano 17 Grudnia 2024 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2024 w Zdublowana wpłata w EZ Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 53.0.0. Fragment listy zmian: Poprawiono problem z dublowaniem się płatności z serwisu, gdy przy pierwszym pobraniu zamówienia płatność nie była jeszcze zakończona. 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty