MACIEJ ZŁOTOWSKI 8 Napisano 13 Listopada Udostępnij Napisano 13 Listopada w Asortyment niechodliwy - jak działą ten raport Chciałem zobaczyć towar niechodliwy w dacie do 30.04.2024 i zeby nie pokazywał towarów których obecnie nie ma. Prosze zwócic uwage na pozycje ursa gold 18. Nie mam jej na magazynie a pokazuje ze mam 4 szt Jest wiele takich pozycji Link to postu
Kacper Panek 224 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Asortyment niechodliwy - jak działą ten raport Dzień dobry, w raporcie wskazał Pan okres "od 01-01-2022 do 30-04-2024", w związku z czym stany magazynowe odpowiadają tym z dnia 30-04-2024. Po określeniu daty "do" na dzień dzisiejszy stany powinny pokrywać się z tymi, które aktualnie widnieją w programie. Link to postu
Marcin Gryska 10 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Asortyment niechodliwy - jak działą ten raport Mógłby Pan w takim razie szerzej omówić, w jaki sposób okres wpływa na prezentację wyników? Link to postu
Kacper Panek 224 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Asortyment niechodliwy - jak działą ten raport Które z kolumn prezentowanych na wspomnianym raporcie budzą jeszcze wątpliwości? Link to postu
Polecane posty