Błażej Szolak 94 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu (edytowane) Hej, natrafiłem na mały problem z wysyłką numeru przesyłki ze sposobu dostawy własnej. 52.0.1. Zrobiłem to o czym mówił komunikat, jednak to nie pomogło. Wrzucam zrzuty ekranu z tego sposobu: Spróbowałem nawet odznaczyć ubezpieczenie, bo pomyślałem, że znowu się zepsuło, ale tym razem nie, to nie ono jest winowajcą (chyba... nigdy nic nie wiadomo). Edytowane 14 Listopada przez Błażej Szolak Ah, te literówki. :D 1 Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu No i znalazł Pan buga zgłoszony do nowej wersji, wydanie około połowy grudnia +- 1 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu Poprawka wymaga jednak więcej zmian i nie damy rady jej wdrożyć w grudniowej wersji. 1 Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 94 Napisano 15 Listopada Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada w Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu Oof, rozumiem, nie ma problemu. No to czekamy do 2025. 👍 Ale będą mieli miny ludzie dostający powiadomienie o przesyłce jak poprawka wyjdzie i przeklikam wszystkie stare przesyłki z poprzednich miesięcy aby nie były oczekujące, a wysłane. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu 1 minutę temu, Błażej Szolak napisał: Oof, rozumiem, nie ma problemu. No to czekamy do 2025. 👍 Ale będą mieli miny ludzie dostający powiadomienie o przesyłce jak poprawka wyjdzie i przeklikam wszystkie stare przesyłki z poprzednich miesięcy aby nie były oczekujące, a wysłane. No niestety ja też liczyłem, że uda się szybciej ale my właśnie zamykamy grudniową wersję i jak to w projekcie musimy pilnować się terminów... - niestety to nie pisanie programu pod siebie w czasie rzeczywistym... 1 Cytuj Link to postu
Popularny post. Błażej Szolak 94 Napisano 15 Listopada Autor Popularny post. Udostępnij Napisano 15 Listopada w Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu (edytowane) 3 minuty temu, Daniel Salamucha napisał: ale my właśnie zamykamy grudniową wersję i jak to w projekcie musimy pilnować się terminów... - niestety to nie pisanie programu pod siebie w czasie rzeczywistym... Ależ ja to jak najbardziej rozumiem, przecież ja w życiu nie miałbym o to pretensji. Cierpliwie będę czekał, cieszy mnie natomiast wiadomość że zamykacie wersję grudniową, ciekawe co tam pichcicie. Dziękuję Wam wszystkim tak czy siak za tak szybkie sprawdzenie co się zadziało. 😊 Edytowane 15 Listopada przez Błażej Szolak 3 Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu 3 minuty temu, Błażej Szolak napisał: Ależ ja to jak najbardziej rozumiem, przecież ja w życiu nie miałbym o to pretensji. Cierpliwie będę czekał, cieszy mnie natomiast wiadomość że zamykacie wersję grudniową, ciekawe co tam pichcicie. Dziękuję Wam wszystkim tak czy siak za tak szybkie sprawdzenie co się zadziało. 😊 Jak to mawiają nasi przyjaciele zza wielkiej wody - you're welcome 😃 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty