Skocz do zawartości

Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu

Polecane posty

Hej, natrafiłem na mały problem z wysyłką numeru przesyłki ze sposobu dostawy własnej. 52.0.1.

image.png.9aa9c166d9fed5d2530a66589e64c573.png

Zrobiłem to o czym mówił komunikat, jednak to nie pomogło.

Wrzucam zrzuty ekranu z tego sposobu:

image.png.72c58c2fd5d88aefd8c0d51fe5a4109b.pngimage.png.f4d76f8dbd54aa728e138145d4f4a22d.png

Spróbowałem nawet odznaczyć ubezpieczenie, bo pomyślałem, że znowu się zepsuło, ale tym razem nie, to nie ono jest winowajcą (chyba... nigdy nic nie wiadomo). :D

Edytowane przez Błażej Szolak
Ah, te literówki. :D
  • Dziękuję 1
  • Błażej Szolak zmienił tytuł na Pomimo "przepisania" sposobu dostawy nie mogę wysłać numeru paczki do serwisu

Oof, rozumiem, nie ma problemu. No to czekamy do 2025. 👍

Ale będą mieli miny ludzie dostający powiadomienie o przesyłce jak poprawka wyjdzie i przeklikam wszystkie stare przesyłki z poprzednich miesięcy aby nie były oczekujące, a wysłane. :D

1 minutę temu, Błażej Szolak napisał:

Oof, rozumiem, nie ma problemu. No to czekamy do 2025. 👍

Ale będą mieli miny ludzie dostający powiadomienie o przesyłce jak poprawka wyjdzie i przeklikam wszystkie stare przesyłki z poprzednich miesięcy aby nie były oczekujące, a wysłane. :D

No niestety ja też liczyłem, że uda się szybciej ale my właśnie zamykamy grudniową wersję i jak to w projekcie musimy pilnować się terminów... - niestety to nie pisanie programu pod siebie w czasie rzeczywistym... :) 

• Lubię to 1
3 minuty temu, Błażej Szolak napisał:

Ależ ja to jak najbardziej rozumiem, przecież ja w życiu nie miałbym o to pretensji. :D

Cierpliwie będę czekał, cieszy mnie natomiast wiadomość że zamykacie wersję grudniową, ciekawe co tam pichcicie. :P

Dziękuję Wam wszystkim tak czy siak za tak szybkie sprawdzenie co się zadziało. 😊

Jak to mawiają nasi przyjaciele zza wielkiej wody - you're welcome 😃

• Dziękuję 1