Aneta Piwowarczyk 0 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Problem z udostępnieniem klientowi Potalu biura - raporty Nie mogę udostępnić jednemu z klientów usługi raporty. Jak próbuję wysłać zaproszenie pojawia się komunikat: Z innymi klientami nie było problemu. Link to postu
Martyna Borowiecka 40 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada w Problem z udostępnieniem klientowi Potalu biura - raporty Dzień dobry, proszę w programie odłączyć i ponownie podłączyć Konto InsERT. Czy po wykonaniu takiej operacji problem z wysłaniem zaproszenia do klienta nadal występuje? Link to postu
Aneta Piwowarczyk 0 Napisano 15 Listopada Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada w Problem z udostępnieniem klientowi Potalu biura - raporty Tak. Sprawdzałam też, czy wszędzie u klienta jest poprawnie wstawiony adres @ (we wspólnikach i danych podstawowych klienta), bo przeczytałam w innym poście, że to też może być jeden z powodów. Niestety nadal przy udostępnianiu pojawia się ten sam komunikat. Link to postu
Martyna Borowiecka 40 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Problem z udostępnieniem klientowi Potalu biura - raporty Proszę jeszcze upewnić się, czy przed wysłaniem zaproszenia zostały uzupełnione wszystkie dane adresowe tej firmy w Mojej firmie (CTRL+Spacja->MF) łącznie z pocztą, powiatem i województwem. Link to postu
Aneta Piwowarczyk 0 Napisano 18 Listopada Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada w Problem z udostępnieniem klientowi Potalu biura - raporty Miała Pani rację, po uzupełnieniu powiatu i województwa, udało się wysłać zaproszenie do klienta. Dziękuję Link to postu
Polecane posty