Skocz do zawartości

[Sello 1.44.1] Przelicz stany (zakończ/wznów) - nie działa przeliczanie na kilku kontach z serwisu

Zobacz rozwiązanie Rozwiązane przez Bartosz Rosa,

Polecane posty

O ile pamiętam, wywołanie zaznaczonej opcji, pozwalało na przeliczenie WSZYSTKICH (aktywnych do ew. wznowienia) ofert zaznaczonego towaru (np. u mnie na 2-óch kontach allegro). Wówczas można było od razu edytować w razie potrzeby ilości na każdym koncie allegro. Obecnie ta opcja nie wpływa na oferty z drugiego konta (S1 albo zaznaczało ofertę zakończoną na drugim koncie do wznowienia albo/i ustawiało takie same ilości do wysłania do ilości (wiem, błędnie, bo S1 nie umie matematyki...). Ale efektem był wynik pozwalający ocenić ile aktywnych ofert jest w serwisie i z jaką ilością sztuk.

Dlaczego działanie tej funkcji doznało zmiany?

image.png.e54af0a9b62c1486ca47143690b4454b.png

I tu... masz rację!

Poobserwuję jeszcze, ale z TOWAR-ów na pewno dotyka obu kont...

PS

mam do wyboru - przedłużyć GT lub kupić promocyjną migrację do Sub Nexo... co polecasz? 😜

o ile pamiętam dotychczasowe sello nexo jeśli dokupię sub nexo musi być podpięte od 0? próbne sello nexo (podpięte do GT) nie podepnie się do świeżego sub. nexo?

W dniu 15.11.2024 o 14:34, MARCIN e-kupowanie.pl napisał:

mam do wyboru - przedłużyć GT lub kupić promocyjną migrację do Sub Nexo... co polecasz? 😜

Ja już teraz tylko nexo na oczy widuję, więc dla mnie sprawa jest prosta :)

Tak Sello 1 i Sello NX nie da się przepiąć z Subiekta GT na Subiekta nexo i trzeba zrobić nową bazę. Chodzi o to, że powiązania pomiędzy towarami, klientami, dokumentami, słownikami się rozsypią po takim zabiegu.