Krzysztof Gaiński 12 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd Dzień dobry, mam mały problem z wysyłką. Wpisałem ręcznie w fakturze adres wysyłki, po przetworzeniu na zamówienie wysyłkowe adres się uzupełnił. Ale przy próbie stworzenia listu przewozowego jest błąd: Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd 3 godziny temu, Krzysztof Gaiński napisał: Dzień dobry, mam mały problem z wysyłką. Wpisałem ręcznie w fakturze adres wysyłki, po przetworzeniu na zamówienie wysyłkowe adres się uzupełnił. Ale przy próbie stworzenia listu przewozowego jest błąd: A w sposobach dostawy paczki w tej metodzie w której wysyłasz masz zdefiniowane pole miasto oraz kod pocztowy (w odpowiednim formacie) ? Cytuj Link to postu
Krzysztof Gaiński 12 Napisano 15 Listopada Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd A gdzie to sprawdzić ? Jak wysyłam z adresem domyślnym to działa. Tylko jak ręcznie podam to nie działa. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd 14 minut temu, Krzysztof Gaiński napisał: A gdzie to sprawdzić ? Jak wysyłam z adresem domyślnym to działa. Tylko jak ręcznie podam to nie działa. A to jednak co innego, proszę sprawdzić czy w nadawcy i odbiorcy poprawnie są wypełnione pola, bo błąd się generuje prawdopodobnie przy przekazaniu złego formatu danych adresowych. Jeżeli pomimo tego będzie dalej błędnie proszę o wysłanie screena priv/lub tutaj danych adresowych z "zamazaniem" danych, tzn. żeby była widoczna składnia, ale same dane trudne do rozszyfrowania (RODO) Cytuj Link to postu
Krzysztof Gaiński 12 Napisano 15 Listopada Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd Przy danych nabywcy mogę zaktualizować, przy danych odbiorcy - nie. A tak wprowadzone na FS/ZK. Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 35 Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd Dzień dobry, na jakiej wersji SelloNX występuje problem? W wersji 52.0.2 została wprowadzona poprawka, które naprawia przenoszenie adresu wpisanego ręcznie w FS/ZK na EZ. Cytuj Link to postu
Krzysztof Gaiński 12 Napisano 18 Listopada Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 35 Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd Może spróbujmy usunąć tego EZ-a i stworzyć go jeszcze raz i dopiero wtedy wygenerować etykiete, być może coś nie zagrało przy przenoszeniu danych i mimo, że nie widać błędu w adresie na EZ pod spodem coś źle wysyła się do kuriera. Cytuj Link to postu
Krzysztof Gaiński 12 Napisano 18 Listopada Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada w Ręcznie wpisany adres, błąd Ręcznie dodany kolejny adres - to samo: Cytuj Link to postu
Polecane posty