Bogumił Pietrucha 0 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Problem z aktywacją kod sello Witam, kupiłem przez oficjalną stronę abonament na rok do sello. Gdy chce wprowadzić kod/klucz otrzymany na maila niestety pokazuje że kod jest błędny. Próbowałem również usuwać "-" i dalej nic. Proszę o pomoc Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada w Problem z aktywacją kod sello 1 godzinę temu, Bogumił Pietrucha napisał: Witam, kupiłem przez oficjalną stronę abonament na rok do sello. Gdy chce wprowadzić kod/klucz otrzymany na maila niestety pokazuje że kod jest błędny. Próbowałem również usuwać "-" i dalej nic. Proszę o pomoc Witamy Proszę sprawdzić w koncie insert, klucz jest widoczny i nie trzeba go dodatkowo wpisywać po zakupie, ponieważ przy zakupie licencja sama się zapisuje Cytuj Link to postu
Bogumił Pietrucha 0 Napisano 20 Listopada Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada w Problem z aktywacją kod sello Zakupiłem najpierw licencje a później zajęliśmy się instalacją programu. Gdy chciałem przy rejestracji wprowadzić klucz o który Sello mnie prosiło, a który otrzymałem w mailu, wyskakiwał mi komunikat "błędny numer". Aby przejść przez rejestracje mam aktualnie wersje testową. W jaki sposób mogę w tej sytuacji mieć pełen wykupiony dostęp? Czy muszę prosić o korektę FV i zakupić jeszcze raz licencję z poziomu programu Sello skoro nie przechodzi podany klucz licencyjny? Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 64 Napisano 20 Listopada Udostępnij Napisano 20 Listopada w Problem z aktywacją kod sello A czy konto jest podłączone? jest Pan zalogowany do konta Insert? wtedy licencja powinna zostać pobrana z serwera licencji. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 924 Napisano 21 Listopada Udostępnij Napisano 21 Listopada w Problem z aktywacją kod sello Po uruchomieniu Sello NX i przejściu kreatora powinna pojawić się plansza z prośbą o zalogowanie się do Konta InsERT. Należy tam zalogować się na konto, na którym wpisana została zakupiona licencja. Żebyśmy mieli jeszcze jasność, zainstalowane zostało Sello NX czy zwykłe (stare) Sello? Cytuj Link to postu
Polecane posty