Paweł Nitendel 13 Napisano 26 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Trochę mnie to denerwuje, w sumie to więcej niż trochę. Co mogę zrobić żeby rozwijało się w prawą stronę? Cytuj Link to postu
Daniel Lewandowski 6 Napisano 26 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Pokombinuj z rozdzielczością lub skalowaniem, u mnie rozwija się normalnie w prawo Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 27 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) zamieszanie powoduje rozwinięte menu z lewej strony: Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 064 Napisano 27 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Menu rozwija się po lewej gdy po prawej stronie nie ma miejsca, np kończy się monitor. Czy tutaj takiej sytuacji nie ma? Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 27 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) miejsca jest full. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 27 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 113 Napisano 27 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) (edytowane) To jest Windows 10 czy 11? I czy dzieje się to w innych programach oraz na przykład na pulpicie również? Edytowane 27 Listopada 2024 przez Błażej Szolak Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 27 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Godzinę temu, Paweł Nitendel napisał: zamieszanie powoduje rozwinięte menu z lewej strony: Miałem na myśli to menu: Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 27 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) 1 minutę temu, Błażej Szolak napisał: To jest Windows 10 czy 11? Windows 11 Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 113 Napisano 27 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Jeszcze tylko proszę powiedzieć, czy menu kontekstowe zachowuje się w ten sposób tylko w nexo, a na przykład na pulpicie jest okej. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 27 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Na pulpicie jest ok, menu rozwija się do końca ekranu. W subiekcie dzieje się tak samo. Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 113 Napisano 27 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) No to moja teoria niestety nie wypali jeśli dzieje się tak tylko w nexo. Sądziłem, że ustawienia myszy z zamienieniem przycisków funkcyjnych zbzikowało, ale jak to nie dotyczy wszystkich aplikacji włącznie z systemem, to nie mam pomysłu. Sposób z edytorem rejestru już nie działa również, hmm... Niech Pan spróbuje wyłączyć (nie uruchomić ponownie od razu), i ponownie włączyć komputer. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 064 Napisano 28 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Proszę spróbować zmniejszyć okno, aby nie było zmaksymalizowane, wielkość można rozciągnąć na całą szerokość. Czy wtedy też tak się dzieje? Druga sprawa, jaki jest ustawiony zoom w nexo (prawy dolny róg okna) oraz skalowanie ekranu w systemie Windows (ustawienia ekranu)? Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 29 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Manewrowanie oknem nic nie zmienia. Tutaj jest okno przy lewej krawędzi ekranu. a tutaj nieco odsunięte. Rozciągnięcie na cały ekran też nic nie zmienia. Zoom aplikacyjny jest na 0,90 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 064 Napisano 29 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Można spróbować tego rozwiązania: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/context-menu-going-left-not-right/a09e42df-fdd0-45fc-a501-7e5e145a22b3 Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 113 Napisano 29 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2024 w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) 1 minutę temu, Bartosz Rosa napisał: Można spróbować tego rozwiązania: Właśnie dlatego pierwsze co spytałem to jaki Windows, bo Win 11 został okrojony z tych ustawień. 1 Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) (edytowane) Odświeżam temat. Może ktoś wpadł na pomysł, co można poradzić? To jest laptop z Win 11. Edytowane 10 Czerwca przez Paweł Nitendel Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) Mam! Dzieje się tak jak jest rozwinięte lewe menu (na zrzucie Infoserwis, wyszukiwarka) a tu jak jest zwinięte: Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 064 Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) To może mieć wpływ, bo zajmuje miejsce ale to nie jest przyczyna. Z jakiegoś powodu menusek uważa, że po prawej stronie nie ma już miejsca i otwiera się po lewej. Może to mieć związek z rozdzielczością ekranu, skalowania w systemie Windows i skalowania użytego w Sello (prawy dolny róg). Proszę podesłać zrzuty jak te parametry są ustawione. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) inne aplikacje rozwijają prawidłowo po prawej, pulpit też. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) (edytowane) tu przesunięcie góra i dół nic nie zmienia w Sello Edytowane 10 Czerwca przez Paweł Nitendel Cytuj Link to postu
Daniel Lewandowski 6 Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) A jak zmienisz skalę na 100% to też tak jest? Ja u siebie zauważyłem przypadkiem po podłączeniu zewnętrznego monitora do laptopa, że jak mam ustawioną skalę inną jak 100% to programy insertu mi wariują. Sello gubi czcionkę, subiekt dziwnie wyświetla okna. Zmiana skali na 100% i ustawienie tylko pożądanej rozdzielczości u mnie przynajmniej rozwiązała wszelkie problemy. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 13 Napisano 11 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca w Menu rozwija się po lewej stronie (na zrzucie) 13 godzin temu, Daniel Lewandowski napisał: A jak zmienisz skalę na 100% to też tak jest? Tak, bez zmian. Cytuj Link to postu
Polecane posty