Krzysztof Górnik 17 Napisano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2024 w Cena dodatkowych pluginów Ponieważ w dziale laboratorium pisać nie mogę, stawiam tu pytanie Ile będziemy kasowani za dodatkowe pluginy jak Erli, Erli Pro, pluginy do integracji kurierów, pluginy integracji sprzedaży internetowej. Rozumiem, że firma Insert znalazło sobię kurę znoszące złote jaja, ale przy postawieniu pytania, że pluginu już nie można wyłączyć wypadałoby napisać ile to w przyszłości będzie kosztować? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 955 Napisano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2024 w Cena dodatkowych pluginów W dniu 17.12.2024 o 20:20, Krzysztof Górnik napisał: Ile będziemy kasowani za dodatkowe pluginy jak Erli, Erli Pro Pluginy Erli, Erli PRO (kolejne robione przez nas) będą darmowe. W dniu 17.12.2024 o 20:20, Krzysztof Górnik napisał: pluginy do integracji kurierów, pluginy integracji sprzedaży internetowej Tutaj również nie ma planu aby obciążać jakimikolwiek kosztami możliwość pisania i uruchamiania własnych pluginów. W dniu 17.12.2024 o 20:20, Krzysztof Górnik napisał: pluginu już nie można wyłączyć wypadałoby napisać ile to w przyszłości będzie kosztować? Nie można wyłączyć z powodów technicznych. W tej chwili nie jest obsługiwane usuwanie/odinstalowywanie pluginów i jeśli ktoś włączy tę funkcję i stworzy własny plugin to nie ma gotowego rozwiązania na to, jak się ma zachować program po wyłączeniu tego plugina w laboratorium. W dniu 17.12.2024 o 20:20, Krzysztof Górnik napisał: Rozumiem, że firma Insert znalazło sobię kurę znoszące złote jaja Pojawienie się funkcji w laboratorium nie oznacza, że funkcja będzie płatna. Samo laboratorium jest po to aby zaoferować funkcje we wczesnym dostępie, do zapoznania się, sprawdzenia, podzielenia się uwagami, zgłoszeniem problemów oraz oznacza, że jej ostateczny kształt może się zmienić, lub wręcz może zostać ona wyrzucona z programu . Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 061 Napisano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2024 w Cena dodatkowych pluginów Godzinę temu, Bartosz Rosa napisał: Pluginy Erli, Erli PRO (kolejne robione przez nas) będą darmowe. Na tą odpowiedź też czekałem. Dzięki. A może empik jest w planach (lub: jakie m.place w planach)? 1 Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 73 Napisano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 w Cena dodatkowych pluginów 19 godzin temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: Na tą odpowiedź też czekałem. Dzięki. A może empik jest w planach (lub: jakie m.place w planach)? To ja odpowiem: tak, jest w dość bliskich planach , inne marketplace'y - zobaczymy, chcielibyśmy ruszyć z jakąś platformą sklepową w najbliższym roku jako kolejny "klocek" tematyczny do naszych integracji. 1 Cytuj Link to postu
Paweł S. 2 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia w Cena dodatkowych pluginów Proponuję na początek Prestashop lub woocommerce 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty