Daniel Lewandowski 4 Napisano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2024 w Sello -Erli nie pobiera ofert i zamówień Hej Zintegrowałem (chyba) Sello z Erli ale nie pobiera ani aktywnych ofert z serwisu, ani zamówień które wpadają. Podaje komunikat: błąd deserializacji danych. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 73 Napisano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Sello -Erli nie pobiera ofert i zamówień 10 godzin temu, Daniel Lewandowski napisał: Hej Zintegrowałem (chyba) Sello z Erli ale nie pobiera ani aktywnych ofert z serwisu, ani zamówień które wpadają. Podaje komunikat: błąd deserializacji danych. Cześć, screena jeszcze poproszę z błędem Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 73 Napisano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Sello -Erli nie pobiera ofert i zamówień + prosimy o logi z tego błędu (trzeba go wywołać po włączeniu logów), gdzie to włączyć, tutaj -> Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 73 Napisano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Sello -Erli nie pobiera ofert i zamówień 10 godzin temu, Daniel Lewandowski napisał: Hej Zintegrowałem (chyba) Sello z Erli ale nie pobiera ani aktywnych ofert z serwisu, ani zamówień które wpadają. Podaje komunikat: błąd deserializacji danych. Dziękuje, usunąłem wiadomość, żeby logi nie krążyły po forum. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 73 Napisano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Sello -Erli nie pobiera ofert i zamówień (edytowane) Przygotowujemy poprawkę pod pobieranie ofert erli.pl, pojawi się w hotfixie. Edytowane 18 Grudnia 2024 przez Daniel Salamucha Cytuj Link to postu
Infobot nexo 171 Napisano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 w Sello -Erli nie pobiera ofert i zamówień Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 53.0.1.7979. Fragment listy zmian: Poprawiono problemy przy pobieraniu ofert z serwisu Erli.pl w specyficznych przypadkach. Cytuj Link to postu
Mariusz Strzałkowski 0 Napisano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 w Sello -Erli nie pobiera ofert i zamówień Witam, aukcje zaimportował, ale bez numerów SKU. Czy gdzieś to trzeba ustawić? Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 73 Napisano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 w Sello -Erli nie pobiera ofert i zamówień W dniu 20.12.2024 o 18:48, Mariusz Strzałkowski napisał: Witam, aukcje zaimportował, ale bez numerów SKU. Czy gdzieś to trzeba ustawić? Na tę chwilę może występować problem z pobieraniem SKU, już testujemy poprawkę do hotfixa, jednak patrząc na kalendarz to ujrzy światło dzienne dopiero w nowym roku. Cytuj Link to postu
Polecane posty