Dawid Kubiciel 0 Napisano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Designer - zdjęcie asortymentu we wzorcu wydruku "Informacje o kartotece asortymentowej" Dzień dobry Jak w temacie, chciałbym umieścić zdjęcie asortymentu we wzorcu wydruku Informacje o kartotece asortymentowej w programie DESIGNER Jest to przydatne bo pracujemy dużo na rzeczach nietypowych i potrzebuję czasem zrobić wydruk. Mam już wszystko ustawione ale nie potrafię umieścić zdjęcia głównego z galerii produktu. W ofertach nie miałem z tym problemu z poziomu DESIGNERA, tutaj niestety mam. Proszę o odpowiedź, pozdrawiam! Cytuj Link to postu
Cezary Dobies 18 Napisano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Designer - zdjęcie asortymentu we wzorcu wydruku "Informacje o kartotece asortymentowej" Dzień dobry, w dictionary proszę dodać MediaDokumenty->MediaDokument->DokumentZawartosc: A następnie w obiekcie Image jako źródła ustawić DokumentZawartosc->Dane Jeżeli w asortymencie jest więcej zdjęć i chciałby je Pan wszystkie wydrukować, należy dodać komponent Data Następnie klikając na niego dwukrotnie ustawić Data Source jako MediaDokumenty I wstawić obiekt image. Pozdrawiam, 1 Cytuj Link to postu
Dawid Kubiciel 0 Napisano 18 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Designer - zdjęcie asortymentu we wzorcu wydruku "Informacje o kartotece asortymentowej" Pięknie dziękuję za pomoc! Wszystko działa jak należy! Pozdrawiam! Cytuj Link to postu
Polecane posty