Krzysztof Szyper 7 Napisano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Tworzenie i wydruk etykiet do wysyłek wielopaczkowych - Sello 53.0.0 Przesyłka wielopaczkowa. Po spakowaniu - użycie "Stwórz przesyłkę i drukuj etykiety" skutkuje wydrukowaniem pierwszej, jednej etykiety. Aby wydrukować kolejne trzeba po wydruku tej pierwszej kliknąć na "Drukuj X etykiet" - a to skutkuje wydrukiem wszystkich - łącznie z tą co jest wydrukowana. Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 42 Napisano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Tworzenie i wydruk etykiet do wysyłek wielopaczkowych - Sello 53.0.0 Cześć, sprawdzałem teraz i nie reprodukuję tego problemu na v53, mógłbyś podesłać filmik? Ewentualnie jakieś zrzuty ekranu, co, gdzie i jak klikasz. Cytuj Link to postu
Krzysztof Szyper 7 Napisano 18 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 w Tworzenie i wydruk etykiet do wysyłek wielopaczkowych - Sello 53.0.0 Dzieje się tak w jednym scenariuszu: - lista EZ - wybór z menu kontekstowego "Pakowanie" - otworzy się okno pakowania, tutaj rozdzielanie na paczki i po spakowaniu "Stwórz paczkę/Drukuj etykietę" - wydrukuje się jedna/pierwsza etykieta Aby wydrukować następne trzeba wejść w edycję EZ i z tej pozycji wydrukować etykiety - i tutaj drukują się wszystkie. W scenariuszu: edycji EZ i wyboru pakowania z poziomu edycji EZ drukowanie etykiet wielopaczkowych jest poprawne (to zapewne testowałeś) Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 42 Napisano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 w Tworzenie i wydruk etykiet do wysyłek wielopaczkowych - Sello 53.0.0 Ok, faktycznie, korzystając z przycisku w samym oknie pakowania udało mi się to powtórzyć. Dzięki wielkie za zgłoszenie, przekazałem do realizacji 🍻. Cytuj Link to postu
Polecane posty