Filip FILIPIAK 0 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia w Korekta zbiorcza do okresu Witam, mam pytanie jak dodać korektę zakupu zbiorczą do okresu w subiekt nexo pro? Cytuj Link to postu
Błażej Szolak 98 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia w Korekta zbiorcza do okresu Na pewno nie pisząc w dziale dyskusji o forum użytkowników. Niech Pan napisze w prawidłowym dziale, bo jak wyraźnie widać w opisie kategorii, nie uzyska tutaj Pan odpowiedzi. A jak nie może Pan napisać z odpowiednim dziale z powodu blokady, tutaj instrukcja, jak uzyskać uprawnienia do korzystania z forum: Jak nadać uprawnienia do korzystania z forum InsERT użytkownikowi dodanemu w Koncie InsERT? Cytuj Link to postu
Jacek Izydorczyk 1 589 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia w Korekta zbiorcza do okresu W dniu 2.01.2025 o 12:50, Filip FILIPIAK napisał: Witam, mam pytanie jak dodać korektę zakupu zbiorczą do okresu w subiekt nexo pro? Nie ma takiej bezpośredniej możliwości. W praktyce używa się korekt do njeistniejacego dokumentu w celu zaewidencjonowania takiej korekty bez powiązania z konkretnymi dokumentami. https://www.insert.com.pl/dla_uzytkownikow/e-pomoc_techniczna/2840%2cjak-wystawic-korekte-do-faktury-zakupu-ktora-nie-jest-wprowadzona-do-subiekta-nexo.html Cytuj Link to postu
Filip FILIPIAK 0 Napisano 8 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia w Korekta zbiorcza do okresu Dziękuje bardzo za pomoc. Wybaczcie że napisałem nie tu gdzie trzeba. To moje pierwsze kroki na forum. Pozdrawiam Cytuj Link to postu
Witek Witek 0 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia w Korekta zbiorcza do okresu (edytowane) Nie to miejsce na wpis. Zobacz sobie przy okazji ciekawe miejsce na wieczór kawalerski na terenie Krakowa - https://www.shootingcracow.com/strzelnica/ Edytowane Czwartek o 09:33 przez Witek Witek Cytuj Link to postu
Karol Adamek 0 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia w Korekta zbiorcza do okresu 22 godziny temu, Filip FILIPIAK napisał: Dziękuje bardzo za pomoc. Wybaczcie że napisałem nie tu gdzie trzeba. To moje pierwsze kroki na forum. Pozdrawiam wchodzisz w „Zakupy” → „Dokumenty zakupu” i klikasz „Dodaj”. Wybierasz „Korekta zakupu”, wskazujesz faktury do korekty, wprowadzasz zmiany, jakie chcesz, i zapisujesz Cytuj Link to postu
Polecane posty