Krzysztof Buczyński 7 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia w Automat - wydruk Witam mam problem z uruchomieniem automatu wydrukowania zamówiebnia wysyłkowego wyskakuje następujący błąd: automat jest ustawiony w następujący sposób: Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 42 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia w Automat - wydruk Zaadresowałem ten problem, automat na forum powiadomi o rozwiązaniu tego błędu. Cytuj Link to postu
Krzysztof Buczyński 7 Napisano 9 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia w Automat - wydruk 23 minuty temu, Rafał Stępień napisał: Zaadresowałem ten problem, automat na forum powiadomi o rozwiązaniu tego błędu. Witam dziękuję kiedy można się spodziewać?? Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 42 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia w Automat - wydruk Prawdopodobnie w kolejnej wersji, v55 (marzec/kwiecień) Cytuj Link to postu
Polecane posty