Jakub Jarzynka 0 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia w Nexo - automatyczne fiskalizowanie dokumentu Dzień dobry, zakładam temat w złym wątku bo nie mogę dodać w docelowym (nexo). Chciałbym ustawić automatyczną fiskalizację paragonów, czy istnieje taka opcja? Znalazłem w automatyzacji wydruk raportu dobowego: Ale, nie mogę znaleźć opcji: Zafiskalizuj. Czy jest to w automatyzacji, czy może w innym miejscu? Link to postu
Bartosz Rosa 1 955 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia w Nexo - automatyczne fiskalizowanie dokumentu Ustawienie fiskalizacji automatycznej można włączyć w parametrach paragonu Link to postu
Jakub Jarzynka 0 Napisano 14 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia w Nexo - automatyczne fiskalizowanie dokumentu 22 godziny temu, Bartosz Rosa napisał: Ustawienie fiskalizacji automatycznej można włączyć w parametrach paragonu Mam dokładnie tak samo ustawione. Dodam tylko, że dokumenty sprzedaży (dla zamówień od klientów) też mam ustawione w automacie i działa to dobrze: Link to postu
Kacper Panek 248 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia w Nexo - automatyczne fiskalizowanie dokumentu Dzień dobry, proszę o opisanie krok po kroku scenariusza, który wykonuje Pan w programie. Link to postu
Polecane posty