Dariusz Bachurski 47 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia w dodawanie nowego produktu w Allegro - błąd 'Zmodyfikowano kolekcję. Nie można wykonać operacji wyliczania' (edytowane) Przy dodawania nowego produktu do Allegro pojawia się taki błąd. Jak zdiagnozować powód? Dotyczy wersji 53, we wcześniejszej tego typu problem nie występował. Obecnie nowe produkty muszę wystawiać przez przeglądarkę. Spoiler Edytowane 10 Stycznia przez Dariusz Bachurski Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 955 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia w dodawanie nowego produktu w Allegro - błąd 'Zmodyfikowano kolekcję. Nie można wykonać operacji wyliczania' Badamy temat. Czy ma to może związek z jakąś konkretna sytuacją ze zdjęciami? 1 Cytuj Link to postu
Dariusz Bachurski 47 Napisano 13 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia w dodawanie nowego produktu w Allegro - błąd 'Zmodyfikowano kolekcję. Nie można wykonać operacji wyliczania' (edytowane) Przeważnie dodaję serię zdjęć w jednym kroku ładowanych z dysku. Zdjęcia są wskazywane przez podanie maski typu 'nazwa-pliku*.jpg' Oczywiście dotyczyło to tylko zakładania nowych produktów w serwisie Allegro, a nie samego wystawiania oferty. Edytowane 13 Stycznia przez Dariusz Bachurski Cytuj Link to postu
Marek Falitor 0 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia w dodawanie nowego produktu w Allegro - błąd 'Zmodyfikowano kolekcję. Nie można wykonać operacji wyliczania' Witam, mam ten sam problem co Dariusz Bachurski nawet jak usunę serię zdjęć to ten błąd wyskakuje Cytuj Link to postu
Dariusz Bachurski 47 Napisano 14 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia w dodawanie nowego produktu w Allegro - błąd 'Zmodyfikowano kolekcję. Nie można wykonać operacji wyliczania' @Bartosz Rosa jak coś mam w bazie produkt którego nie udało się założyć produktu na Allegro i generuje ten błąd, nie założyłem ręcznie przez przeglądarkę, więc mogę udostępnić bazę do testów. 1 Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 42 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia w dodawanie nowego produktu w Allegro - błąd 'Zmodyfikowano kolekcję. Nie można wykonać operacji wyliczania' @Dariusz Bachurski Bardzo chętnie przyjmę bazę do testów, bo nie reprodukuje tego problemu u siebie. Cytuj Link to postu
Dariusz Bachurski 47 Napisano 14 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia w dodawanie nowego produktu w Allegro - błąd 'Zmodyfikowano kolekcję. Nie można wykonać operacji wyliczania' Pliki się ładują zgłoszenie INS-25269721 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty